huškački ispad / HND osudio uvrede zastupnika Steve Culeja: novinara nazvao glupanom sa penkalom

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Gospodin Culej, kao saborski zastupnik, trebao bi znati razliku između uljuđene javne polemike činjenicama te vrijeđanja i etiketiranjima'

28.1.2017.
15:31
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Hrvatsko novinarsko društvo (HND) u subotu je osudilo reakciju saborskog zastupnika Steve Culeja na njegovoj Facebook stranici nakon teksta novinara RaifaOkića objavljenog na web stranici portala Express.hr pod naslovom "Milijunaši iz Sabora: HDZ-ov Culej vlasnik pola sela".

U svojoj reakciji Stevo Culej ismijava ime kolege Okića, tvrdi za njega da je "glupan sa penkalom" te implicira da se novinar ponaša kao "crvene barabe", stoji u priopćenju HND-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Culej, kao zastupnik Hrvatskog sabora, trebao bi znati razliku između uljuđene javne polemike činjenicama te vrijeđanja i etiketiranjima po bilo kojoj osnovi. Nažalost, ovo je još jedan javni ispad Steve Culeja koji pokazuje kako on nije u stanju komunicirati na razini koja se očekuje od saborskog zastupnika", ističu u priopćenju.

Navode i da su "upravo novinari vrlo često mete Culejevih vulgarnih i huškačkih ispada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HND-a političare još jednom podsjećaju da im je, između ostaloga, zadatak omogućiti slobodan rad novinarima i visoku razinu javne komunikacije, a novinare i redakcije medija pozivaju da svaki napad na novinare javno osude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike