Kolman napao grmoju / HNS-ovci se obrušili na MOST: ' Faza poznata kao tzv. pregovori je gotova, s HDZ-om dijele fotelje'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

HNS-ovci Goran Beus Richembergh i Igor Kolman obrušili su se na Facebooku na 'takozvano pregovaranje MOST-a', nazvavši razgovore 'završenom farsom'

15.12.2015.
12:08
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

HNS-ovac Goran Beus Richembergh osvrnuo se na predugo MOST-ovo pregovaranje i Hrvatska raste i Domoljubnom koalicijom na vlastitom Facebook profilu.

"MOST-ova farsa, poznata i kao tzv. pregovori, gotova je. Dok u javnosti čitavo vrijeme govore jedno, u stvarnosti se ponašaju potpuno drugačije. Već tjedan dana s HDZom razgovaraju samo o podjelama funkcija", napisao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako su na posljednjem dogovoru od HDZa zatražili da se utvrdi 'podjela mjesta u saborskim odborima'. Zapanjeni HDZovci su im morali objašnjavati da takva podjela ne postoji i nije moguća jer je ona prema Poslovniku Hrvatskog sabora stvar kvota parlamentarnih stranaka", dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik HNS-a Igor Kolman je, pak,na svom Facebook profilu napao je glasnogovornika Mosta Nikolu Grmoju koji je danas kazao da je SDP-u u pregovorima najveći uteg HNS.

"Drago mi je da je ovaj sitni šovinista i politički nasilnik sa školskog igrališta, koji je ispao iz torbe Željke Markić i bog te pitaj koga još, prepoznao HNS kao glavni problem u ostvarivanju njihove klerikalno-policijske političke platforme", napisao je Kolman o Grmoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koji put oni koji te ne vole puno više govore o tebi od onih koji te vole", naveo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo