10. srpnja krajnji rok / Hoće li konačno donijeti proračun? U srijedu u Gospiću ključna sjednica Županijske skupštine u

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Glavna točka dnevnog reda bit će usvajanje proračuna za ovu godinu, a upravo je 10. srpnja posljednji zakonski rok za to

9.7.2019.
13:23
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Sjednica Županijske skupštine Ličko- senjske županije na kojoj bi se trebalo odlučiti o usvajanju županijskog proračuna, zakazana je za srijedu, 10. srpnja s početkom u 13 sati, objavilo je tajništvo Županije na internetskim stranicama.

Glavna točka dnevnog reda bit će usvajanje proračuna za ovu godinu, a upravo je 10. srpnja posljednji zakonski rok za to, jer je sadašnji saziv Skupštine konstituiran 11. travnja, prije devedeset dana, koliko traje rok za usvajanje proračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Ličko-senjski župan Darko Milinović rekao je Hini da je sjednicu sazvao predsjednik Županijske skupštine Marijan Kustić, pa se nada da će "ovaj put razum prevladati i proračun biti usvojen".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da će sutra razum prevladati i da ćemo na dobrobit Ličko-senjske županije usvojiti proračun. To bi zaista bilo u interesu građana županije“, rekao je Milinović.

Proračun za 2019. godinu nije bio usvojen u prosincu, uslijedili su izbori u ožujku, ali nakon toga proračun nije usvojen ni u novom sazivu. Ne bude li usvojen niti u srijedu Vlada će morati raspustiti i ovaj saziv Skupštne, postaviti povjerenika i raspisati nove izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo