PROGNOZA NIKOLE VIKIĆ-TOPIĆA / Hoće li vatreni doček osvježiti kiša? Za svaki slučaj ponesite kišobran, evo kako će biti ostatak tjedna

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Za sve one koji se tek sad spremaju izići iz svojih domova i krenuti na Trg, ako vam je bitno ostati suhim, a planirate dugo ostati na proslavi, ipak ponesite bar mali kišobran

16.7.2018.
13:25
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Za nešto manje od dva sata naši će dečki ponosno i zasluženo stupiti na Trg bana Jelačića gdje ih već sada čekaju horde navijača, a novi navijači stalno pristižu, no hoće li kiša pokvariti slavlje? Možda bi bolje pitanje bilo, može li ona to uopće, iako mislim da svi znamo odgovor na to -  nema šanse! Ipak, za sve one koji se tek sad spremaju izići iz svojih domova i krenuti na Trg, ako vam je bitno ostati suhim, a planirate dugo ostati na proslavi, ipak ponesite bar mali kišobran ili onu tanku kabanicu. Naime, iza 18 sati raste mogućnost za kišu. Do tad ostaje suho, osim onima u Manduševcu…

Spominje se i mogućnost dočeka u Splitu, na rivi, kasnije večeras. Tad će, i tamo, biti nešto veća mogućnost za kišu, pa čak i pljuskove, no mislim da se danas apsolutno nitko neće žaliti na vrijeme. Pa hajde da se i to jednom dogodi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

SUTRA

Nakon, za neke, još jedne burne noći zaredom, sutra ujutro probudit ćemo se pod pretežno oblačnim nebom. Povremeno će biti kiše i pljuskova, češće i obilnije na Jadranu. Poslijepodne može biti još malo prolazne kiše, međutim tad će to biti rjeđa pojava, a sa zapada će se i razvedravati pa će biti sve više sunčanih razdoblja. Temperatura će u cijeloj zemlji biti niža nego danas tako da će biti ugodnije i nešto malo manje vruće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

OSTATAK TJEDNA NA KOPNU

Od srijede će na kopnu biti djelomice do pretežno sunčano, samo uz malu do umjerenu naoblaku. Ponovno će biti vruće s temperaturom oko 30 °C. U četvrtak postoji mala mogućnost za kraće pljuskove, dok je u nedjelju ta mogućnost nešto veća. Bit će i malo vjetra, u srijedu, četvrtak i petak puhat će umjeren sjeverozapadnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

OSTATAK TJEDNA NA JADRANU

Na Jadranu od srijede pa sve do kraja tjedna stabilnije i sunčanije, ponovno će biti 30 °C u hladu. No, blagu ugodu donosit će umjeren maestral. I temperatura mora ponovno će biti u porastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

U svakom slučaju, nakon današnje i sutrašnje kiše, stiže nam pravo ljetno, vruće vrijeme koje će se zadržati najmanje do kraja tjedna, a vjerojatno i dulje.  Svi koji su ovo razdoblje odabrali za godišnji odmor, dobro su odabrali! Uživajte u njemu!

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo