još uvijek možete pomoći / 'Hodaj, Martina': 24-godišnjakinja s cerebralnom paralizom iz Donjeg Miholjca podigla cijelu regiju na noge!

Akcija još uvijek traje, pa tko želi još uvijek se može uključiti sa donacijom na Martinin žiro račun.

31.7.2017.
15:51
VOYO logo

U Donjem Miholjcu je 30.07.2017. održan veliki humanitarni koncert „Hodaj, Martina!“. Sudjelovali su razni izvođači iz grada i regije (Mia Dimšić, Stjepan Jeršek – Štef,  Goran Bošković, TS KAS, Vlatka Kopić – Tena, Jelena Korov Ježić, Allegro band, Negro band, Gabrijela Petriševac, Jakov Mađarić, The Frontiers, Gradska limena glazba).  Na koncertu se okupilo oko 1000 ljudi koji su velikodušno podržali ovu akciju.

Lions club Mihael u suradnji s volonterima je pokrenuo ovaj veliki projekt još  prije mjesec dana i počela su se prikupljati sredstva za Martininu rehabilitaciju. Akcija se proširila na cijelu regiju, tako da su novčano pomogle mnoge firme i općine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martina je djevojka koja boluje od cerebralne paralize, ima 24 godine. Njena majka je od malena radila s njom i neumorno vježbala što  je rezultiralo da je Martina sada odličan kandidat za terapije koje nudi Poliklinika Glavić u Zagrebu. Njihove prognoze su da bi Martina s minimalno 8 tjedana terapija mogla samostalno početi hodati, a tjedan dana košta 11.325.00 kn. Martina je sada u 5-om tjednu terapija i postignut je ogroman napredak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je prikupljeno oko 120.000.00 kuna! Donji Miholjac je još jednom  pokazao da je jedan mali gradić s velikim srcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori su jako ponosni na svoje sugrađane i sve ljude koji su sudjelovali u ovom hvale vrijednom projektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjeti tu radost na Martininom licu i doživjeti tu posebnu pozitivnu energiju i snagu kojom ona zrači je zaista poseban osjećaj. Akcija  još uvijek traje, pa tko želi još uvijek se može uključiti sa donacijom na Martinin žiro račun. Sve podatke možete pronaći na fb stranici „Hodaj, Martina!“ 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo