'i na ovim izborima su nas krali' / Holy priznala izborni poraz: 'Pretpostavljam da će Orah do kraja godine imati novo vodstvo'

'Prema statutu Oraha, u roku od 90 dana moramo provesti izbornu skupštinu i provest ćemo je. Ja ću predložiti odluku glavnom forumu koji usvaja tu odluku. Pretpostavljam da ćemo do kraja godine stranka imati novo vodstvo', poručila je Holy te time najavila vjerojatnu ostavku na čelo Oraha

8.11.2015.
22:54
VOYO logo

Niti prema izlaznim anketama, niti prema rezultatima DIP-a Orah ne ulazi u vladu, a RTL-ov reporter Goran Latković prenio je atmosferu iz njihovog stožera. Što kažu u toj stranci o činjenici da ne osvajaju niti jedan mandat, upitali smo prvu ženu Orah-a Mirelu Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su još preliminarni rezultati, ali već i prema njima se može stvoriti zaključak da Orah neće biti u sljedećem sazivu Sabora. To nije niti čudno s obziorm da smo u godinu i pol zadnjih dana bili izloženi vrlo negativnoj kampanji preko medija od strane velikih stranaka. Zahvaljujemo se svim biračima koji su podržali Orah, oni su sjeme nade za Hrvatsku. Nažalost, Hrvatska nije izabrala promjene, odabrala je ostati onakva kakva je bila", poručila je Holy.

"Orah je jedan dugoročni projekt, mi se zalažemo za održivi razvoj koji nije moguć preko noći. Od početka smo znali da se trebamo baviti edukacijom, mi ćemo poštivati njihovu odluku, ali ćemo i dalje promovirati naše ideje. S obzirom da su nas i u ovim izborima krali, to je ipak neki napredak", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje planira li podnijeti ostavku na mjesto predsjednice Oraha, Holy je odgovorila:

"Prema statutu Oraha, u roku od 90 dana moramo provesti izbornu skupštinu i provest ćemo je. Ja ću predložiti odluku glavnom forumu koji usvaja tu odluku. Pretpostavljam da ćemo do kraja godine stranka imati novo vodstvo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo