neće dati ostavku, ali neće biti ni predsjednica / Holy uvjerena: 'MOST je od početka HDZ-ov projekt, s njima će formirati vlast'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

'MOST je od početka HDZ-ov projekt i bez HDZ-ove medijske logistike ne bi mogli ništa. Pogledajte samo kako su prošli na ovim izborima u sredinama u kojima vladaju - izgubili su - ali kako tamo rade, nismo o tome ništa čuli u kampanji', zaključila je Holy u razgovoru za tportal

9.11.2015.
15:32
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo
Image
'i na ovim izborima su nas krali' /

Holy priznala izborni poraz: 'Pretpostavljam da će Orah do kraja godine imati novo vodstvo'

Image
'i na ovim izborima su nas krali' /

Holy priznala izborni poraz: 'Pretpostavljam da će Orah do kraja godine imati novo vodstvo'

Nakon što je jučer nakon objave izbornih rezultata u eteru RTL-a izjavila kako prema Statutu Oraha u roku od 90 dana ta stranka treba mijenjati svoje vodstvo, dalo se naslutiti da čelnica te stranke daje ostavku na mjesto predsjednice jer nisu uspjeli ući u parlament. Ipak, danas je u razgovoru za tportal otkrila kako je ostavku neće davati jer za to nema potrebe. Ne planira se, kako kaže, ponovno kandidirati za predsjednicu OraH-a, nakon što Glavnom odboru pošalje odluku o raspisivanju unutarstranačkih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da nema apsolutno nikakve šanse za to i da ulazimo u situaciju političke prostitucije. Na kraju krajeva, MOST je desna stranka i svjetonazorski bliska HDZ-u; gospodin Petrov je bio i u Hrastu, još rigidnijem od HDZ-a, tako da tu ne vidim prostor za Milanovića. Naravno to ne znači da će time svi u MOST-u biti oduševljeni, oni su heterogena skupina i ima među njima raznih opcija, a sklepani su radi pohoda na saborske fotelje". Upitana smatra li da Milanović ima šanse s MOST-om stvarati Vladu, Holy je odgovorila vrlo samouvjereno:

Holy smatra kako neće ni HDZ-u biti lako s MOST-om, ali da će se oni lakše dogovoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte, prije mjesec, mjesec i pol MOST se vrtio u anketama na oko dva posto, a onda je odjednom dobio velik prostor u medijima, bez programa i konkretnih poruka. Doslovce su iskakali iz paštete, a to je bilo potpuno medijsko drukanje. MOST je od početka HDZ-ov projekt i bez HDZ-ove medijske logistike ne bi mogli ništa. Pogledajte samo kako su prošli na ovim izborima u sredinama u kojima vladaju - izgubili su - ali kako tamo rade, nismo o tome ništa čuli u kampanji", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo