prije odlaska / Horvatinčić je u zatvoru: 'Bit ću dobar zatvorenik'

Morao sam doći ovako kasno jer sam morao popiti lijekove, povraćao bih cijelu noć

14.7.2021.
22:24
VOYO logo

Tomislav Horvatinčić, pravomoćno osuđeni poduzetnik  javio se u srijedu oko 21,30 sati u Centar za dijagnostiku zatvora u Remetincu radi izdržavanja zatvorske kazne od četiri godine i 10 mjeseci. Nakon što mu je zbog zdravstvenog stanja više puta odgađan odlazak na odsluženje kazne nakon što je pravomoćno osuđen za pomorsku nesreću u kojoj je poginulo dvoje talijanskih nautičara, danas se konačno morao javiti na odsluženje kazne. 

"U ovih 10 godina nijedan dan, nijedna rasprava nije odgođena zbog mene. Imao sam teške bolesti. Ja sam ispoštovao zakonsku proceduru, bit ću dobar zatvorenik, nadam se da ću se izliječiti do prosinca.Jesam li ja ubio namjerno to dvoje ljudi? Da vidimo tko je najinteligentniji za odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Tomislav Horvatinčić stigao je u Remetinec

Image

Tomislav Horvatinčić stigao je u Remetinec

Ovo se nije dogodilo u zadnjih 100 godina. Da je bio nehaj, bila bi manja kazna. Vi ste svojim informiranjem i pritiskom tome pridonijeli. Ja bih bio najsretniji da ste napisali da sam dao milijun kuna u Zakladu Ana Rukavina, malom Šimunu ja plaćam liječenje, puno novih radnih mjesta sam otvorio. Morao sam doći ovako kasno jer sam morao popiti lijekove, povraćao bih cijelu noć, ja nemam želudac, pola tijela nemam. Imam jaku podršku obitelji i izdržat ću to", rekao je između ostalog Horvatinčić prije odlaska u zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo