Stvarno lijepa Hrvatska / Hrvati biraju samo najljepšu političku elitu: Kolinda, Plenković, Petrov i Bernardić kao lica iz modnih časopisa!

Imamo nikad ljepšu predsjednicu, nikad ljepšeg premijera, nikad ljepšeg šefa Sabora i nikad ljepšeg šefa oporbe

30.11.2016.
21:54
VOYO logo

Sad malo ljepša Hrvatska. Stvarno lijepa Hrvatska. Jedna od najljepših zemalja Europe. Ali s Davorom Benardićem sad smo uz čuveno lijepo more, lijepu obalu i sve druge ljepote dobili i najljepšu političku elitu na svijetu. Imamo nikad ljepšu predsjednicu, nikad ljepšeg premijera, nikad ljepšeg šefa Sabora i nikad ljepšeg šefa oporbe. Svi odreda mladi i lijepi kao s naslovnice kakvog modnog žurnala. I šta nam više treba, u Lijepoj našoj, s njima lijepima mora onda i nama biti lijepo. 

Ovo su četiri najjača politička asa u Hrvatskoj:  svi mladi i lijepi. 46-godišnji predsjednik Vlade Andrej Plenković, predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović je 48 i plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Sabor ima najmlađeg predjesdnika u povijesti 37-godišnjeg Božu Petrova, aoporba je dobila mladog i naočitog vođu Davora Bernardića. Građani priznaju da im je bitno da su političari pametni, ali i lijepi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je predsjednica najzgodnija kao osoba ženska, a kao muški najzgodniji Petrov", kazala je Jelena iz Zagreba.

"Premijer mi je najljepši jer govori jezike i uljudan je", ukus je Branke iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I stari šarmer, čovjek koji je prošao svijet Miroslav ĆiroBlažević dao je svoj sud.

"Tri mušketira najljepša, a dama da ne govorim. Prema tome i to bi im trebala bit jedna hipoteka jer ih je Bog privilegirao. To nije isto dođe li ti neki gabor da s tobom pregovara ili kad dođe ljepotan kakvi su ovi naši", izjavio je Miroslav Ćiro Blažević, nogometni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspoređuje ih sa slavnim glumcima.

"Koliko će njima ta ljepota i mladost donijeti u politici? Pa sine moj privilegija. Najljepša je Cathérine Deneuve, a naša predsjednica toliko liči na Cathérine Deneuve da nije predsjednica mogla bi biti glumica", dodaje Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjaci za političku komunikaciju tvrde da je ovo nova generacija političara, a da je biračima čak bitniji izgled od sadržaja.

"Njima je lakše prodati komplicirani sadršaj ako su prihvatljiviji vanjštinom. Isto kao što ćete razgovarat s lijepim muškarcem ili lijepom ženom jer će vam to bit ugodno, dakle da vam nudi ne znam što uzet ćete taj dar", smatra Krešimir Macan, politički komentator RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki saborski zastupnici ne žele priznati da je ljepota važna. 

"Neću uopće pričat o tome, politika je vrlo odgovoran posao", komentirao je Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li netko ide tamo na silikonske usne to je sasvim nebitno u politici", izjavio je Željko Glasnović, saborski zastupnik.

Ali zato Ivan Pernar priznaje: u vrhu države su samo ljepotani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je gospodin Plenković lijep. Kolinda predsjednica isto lijepa žena. Što se tiče Bože Petrova, ako kažem da nije moj tip, neka se ne naljuti. Petrov na televiziji izgleda nekad kao pop ono skrušen. Politika je postala na neki način modeling", smatra Pernar. 

I to ne samo u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica da imate u susjedstvu Boruta Pahora koji je bio maneken i prva karakteristika koju će svi reći je da je lijep predsednik. A isto tako imamo kanadskog premijera za kojeg svi govore njami. To su trendovi da takvi kandidati dobivaju prednost", dodaje Macan.

Neki bi rekli lijep kao slika - grijeha vrijedan - ali kod Ćire to ne prolazi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su izraziti ljepotani, ovo su sve glumi trebali, ali nemojte nama previše glumit jer nećete onda dugo", za kraj poručuje Ćiro.

Ljepotani na čelu države nisu novost - imali smo već i Ivu Sanadera i Zorana MIlanovića - ali - pitanje je koliko smo od te ljepote mi imali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo