Dobre namjere / Hrvatska pošta donirala 950.000 kuna za gradnju Zavoda za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju

Image
Foto: Petar Glebov/Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Hrvatska pošta prisutna je u svim krajevima Hrvatske i zato je društveno odgovorno poslovanje važan dio naše strategije', rekao je Čulo

20.1.2020.
16:31
Petar Glebov/Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska pošta darovala je u ponedjeljak 950.000 kuna za gradnju i opremanje Zavoda za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju Kliničkog bolničkog centra (KBC) Zagreb. 

Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo predao je ravnatelju KBC-a Zagreb i članu Upravnog odbora Zaklade - dječja onkologija Rebro Anti Ćorušiću te upraviteljici Zaklade Anamariji Zorović ček u iznosu od 950.000 kuna, priopćila je Hrvatska pošta.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska pošta prisutna je u svim krajevima Hrvatske i zato je društveno odgovorno poslovanje važan dio naše strategije", rekao je Čulo. Napomenuo je da Hrvatska pošta putem Zaklade "Vaša pošta" već deset godina policama životnog osiguranja pomaže djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorušić je zahvalio na uručenom iznosu i istaknuo kako će novoopremljeni Zavod pozitivno utjecati na rezultate liječenja najmlađih pacijenata.

Upraviteljica Zaklade - dječja onkologija Rebro pozvala je i druge tvrtke da slijede primjer Hrvatske pošte i uključe se u akciju prikupljanja sredstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građevinski radovi već su počeli, a uz dobar odaziv donatora bit će završeni do kraja godine, istaknuto je u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo