'građani mogu suditi medijima' / Hrvatska zora izdala nepismeni predizborni letak, kasnije se zahvalili medijima što su nasjeli na provokaciju!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U letku piše kuča umjesto kuća, prsječno umjesto prosječno, porent umjesto pokrenuti, ratvoj umjesto razvoj, zapišljavanje umjesto zapošljavanje

27.10.2015.
17:57
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska zora danas je ranije tijekom dana u Sisku lansirala preizborni letak koji je pun gramatičkih pogrešaka, a neki su mediji upravo zbog nepismenosti prenijeli vijest o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U letku piše kuča umjesto kuća, prsječno umjesto prosječno, porent umjesto pokrenuti, ratvoj umjesto razvoj, zapišljavanje umjesto zapošljavanje.

Kasnije su na svojoj Facebook stranici zahvalili medijima što su 'nasjeli' na njihovu provokaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani predstavnici medija,

zahvaljujemo Jutarnjem listu što je "nasjeo" na našu provokaciju gdje smo namjerno plasirali letak koji je objavljen da bi vidjeli na što reagiraju hrvatski mediji.
Naime, puno puta smo zatečeni činjenicom gdje smo prvi plasirali brojna priopćenja za medije koja su sadržavala kvalitetna rješenja za mnoge probleme u kojima se nalazi država Hrvatska. Nažalost, nitko nije reagirao. Zato smo danas napravili ovaj test kako bi građani mogli suditi o medijima
".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo