ZLATA LUKSETIĆ u RTL-U DANAS / Huanitova majka: 'Cijeli svijet treba znati kakvu dušu i srce ima naša predsjednica'

Zlata Luksetić zahvalila se predsjednici jer 'može prepoznati tko prodaje, a tko ne prodaje i tko brine o svom zdravlju'

28.1.2019.
19:05
VOYO logo

Ministar pravosuđua Dražen Bošnjaković je potvrdio da je molba za pomilovanje Huanita Luksetića stigla u Ministarstvo, a iz Ureda predsjednice također je stigla nova informacija o pomilovanju.

Navodi se kako će predsjednica u skladu sa Zakonom pričekati izvješće Ministarstva pravosuđa i obrazloženi prijedlog ministra, no da to ne dovodi u pitanje njezinu odluku o pomilovanju Huanita.  S Pantovčaka poručuju i da Luksetić neće morati u zatvor jer je pravomoćnost presude dovoljna da počne procedura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Rijeci održan prosvjed za Huanita

U Rijeci je danas održan i prosvjed za Huanita. Prema prvim procjenama bilo na prosvjedu je bilo 200-njak ljudi, izvijestila je iz Rijeke Ide Balen. Neki od sudionika su na prosvjedu zapalili joint u znak potpore Huanitu i kako bi mirnim putem poručili da su presude poput njegove nedopustive. 

Image

Oko 200 Riječana javno 'zapalilo' za Huanita, ali i pravosuđe: 'Koga briga?!'

Image

Oko 200 Riječana javno 'zapalilo' za Huanita, ali i pravosuđe: 'Koga briga?!'

Na prosvjedu nije bilo policije. Huanitova majka, Zlata Luksetić, kazala je da se Huanito svima zahvaljuje, a zahvaljuju se i predsjednici na najavi na pomilovanju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovih godinu dana prošli smo pakao jer Huanito stalno leži. Odmara se i brine o svojem zdravlju. Ne može previše raditi po kući. Stalno samo traži mir. Zato sam preemotivna za ovo i ne mogu naći prave riječi da zahvalim našoj predsjednici. U cijelom svijetu bi se trebalo znati da naša predsjednica ima takvo srce i dušu i osjećaj da može prepoznati tko prodaje, a tko ne prodaje i tko brine o svom zdravlju", kazala je Zlata Luksetić, Huanitova majka.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo