za sve neprofitne organizacije / 'RTL pomaže djeci' objavila novi natječaj za donacije: Prijaviti se mogu projekti udruga, škola, vrtića, bolnica…

Image
Foto: RTL

Humanitarna udruga „RTL pomaže djeci“ dosad je financirala 307 projekata te time pomogla više od 800 tisuća djece

10.6.2022.
10:45
RTL
VOYO logo

Humanitarna udruga „RTL pomaže djeci“ objavila je natječaj za donacije kojim poziva sve neprofitne organizacije – udruge, škole, vrtiće, bolnice, centre za odgoj i obrazovanje i dr., koje na području Republike Hrvatske rade za dobrobit djece do 18 godina starosti, da prijave svoje projekte za financiranje.

Vratiti osmijeh na lica onim najmlađima i najranjivijima, osigurati im što bolje uvjete liječenja, rehabilitacije, obrazovanja, omogućiti zabavnije dane u igraonicama i sportskim klubovima i jednostavno, napraviti sve što je moguće da njihovo djetinjstvo bude što sretnije i bezbrižnije – upravo je to glavna misija humanitarne udruge „RTL pomaže djeci“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom 16 godina aktivnog djelovanja, proputovana je cijela Hrvatska s ciljem da se vrati osmijeh na lica onih najmlađih. Zahvaljujući realiziranim projektima Udruge, nekima je spašen život, neki su mogli prvi put samostalno disati i komunicirati, nekima je omogućena kvalitetnija terapija, lakši oporavak, bolji uvjeti obrazovanja; opremale su se bolnice, vrtići, škole, knjižnice i dječja igrališta.

Humanitarna udruga „RTL pomaže djeci“ dosad je financirala 307 projekata te time pomogla više od 800 tisuća djece izravnih korisnika, a u projekte je dosad uloženo više od 24.019.764,90 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi zainteresirani svoje projekte mogu prijaviti do 5.9.2022. godine. Prijave s potpunom dokumentacijom šalju se na e-mail adresu Udruge: rtlpomazedjeci@rtl.hr.

Svi detalji i uvjeti natječaja, kao i prijavnica, nalaze se na službenoj web-stranici Udruge: https://rtlpomazedjeci.hr/hr/novosti/natjecaj-za-donacije-2022/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo