šprajc o nagradi 'Zlatni studio' / Hvala Vam: Možda bi mogli biti ljepši i skinuti koji kilogram, ali trudit ćemo se opravdati povjerenje

Ovo je peta velika medijska nagrada u 4 godine RTL Direkta, dakle nema bolje emisije i nema bolje publike

4.2.2019.
22:44
VOYO logo

I ove godine ste nam poštovani gledatelji dali Zlatni studio za najboljeg voditelja. Vidjeli ste možda preksinoć tu ceremoniju na HRT-u, pobijedili smo s velikom većinom vaših glasova preko weba, a ono što me je posebno dirnulo, i s velikom većinom kupona koje ste marljivo izrezivali iz Jutarnjeg lista i Studija, pa ljepili na dopisnicu i slali poštom. 

U doba miševa i klikova to je stvarno izniman trud ja bih zauzvrat najradije išao od kuće i kuće i osobno se zahvalio svakome tko je glasao poštom ali bojim se da ne bih stigao sutra na emisiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa ćemo se truditi opravdati vaše povjerenje, biti još bolji, još zanimljiviji, a možda bi mogli biti i ljepši pa barem bradu obrijati i skinuti koji kilogram, doduše bradu ćemo lako, a ovo drugo ne mogu baš obećati ali trudit ćemo se na svim poljima, vi to stvarno zaslužujete. Ovo je peta velika medijska nagrada u 4 godine RTL Direkta, dakle nema bolje emisije i nema bolje publike. Hvala Vam.     

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo