Zaklada Marina Čilića / Hvalevrijedna akcija: U Petrinji je održan teniski turnir s najvećim imenima hrvatskog tenisa i nogometa

Turnir drugu godinu organizira Zaklada Marina Čilića na oduševljenje mnoštva klinaca

13.7.2021.
23:02
VOYO logo

Gem, set, Hrvatska... Pod tim nazivom u Petrinji je večeras održan spektakularni teniski turnir sa najvećim imenima hrvatskog tenisa i - nogometa. Tako su u paru jedni protiv drugih igrali Marin Čilić, Luka Modrić, Donna Vekić, Matteo Kovačić, Mario Mandžukić, Borna Čorić i Ivan Perišić svi u humanitarnoj akciji za pomoć djeci Sisačko moslavačke županije.

Turnir drugu godinu organizira Zaklada Marina Čilića na oduševljenje mnoštva klinaca koji su za njih navijali s tribina ali i stajali u redu čekajući autograme ili zajedničku fotografiju. U finalu turnira Modrić i Čilić pobijedili su Perišića i Dodiga. Evo što o svemu tome kaže najbolji nogometaš na svijetu i najbolji tenisač u Petrinji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sretan sam što smo napokon osvojili. Bilo je dosta napeto, ali bitno da smo se podružili i najbitnije je da je Marinova fondacija pomoglaljudima u ovom kraju. To je hvalevrijedna akcija i nadam se da će se tako nastaviti u budućnosti'', kazao je Modrić.

Na pitanje ostaje li u reprezentaciji, nije odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo