Nedjeljni izbori / HVIDR-a pozvala članove da glasuju za Grabar-Kitarović: 'Milanoviću ništa nije sveto'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Udruga hrvatskih liječnika dragovoljaca izrazila podršku Kolindi Grabar-Kitarović

3.1.2020.
9:59
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon zagrebačke i krovna HVIDR-a RH u petak je pozvala svoje članove i njihove obitelji da u nedjelju izađu na izbore i daju glas aktualnoj predsjednici i kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar-Kitarović.

"Kao što su se hrvatski branitelji u pravom trenutku ujedinili i stali u obranu naše Domovine, duboko vjerujemo da će i danas, svi hrvatski domoljubi zaboraviti na trenutne nesporazume i glasati za aktualnu predsjednicu", priopćili su iz Zajednice županijskih zajednica, udruga i članova hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata RH. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Grabar-Kitarović  je u svom dosadašnjem radu, ističu, dokazala svoje domoljublje i državničke sposobnosti prateći program dr. Franje Tuđmana te je radila na zajedništvu i poštovanju svih hrvatskih građana i na vraćanju digniteta Domovinskog rata i ugleda Hrvatske u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članove su pozvali da na izborima ne dozvole da za predsjednika države bude izabran Zoran Milanović koji je, kako tvrde, svojim dosadašnjim radom i djelovanjem dokazao neuspješnost na mjestu predsjednika Vlade, radio na razdvajanju i rušenju svega čega se dotakao te kojemu ništa nije sveto. 

"Ujedinimo se u zajedničkom cilju, izađimo na izbore u nedjelju 5. siječnja i dajmo svoj glas Kolindi Grabar Kitarović, kako bi u novom mandatu nastavila obnašati časnu dužnost predsjednice RH u programu zajedništva i poštovanja hrvatskih građana i ugleda naše države u svijetu", pozvala je HVIDR-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga hrvatskih liječnika dragovoljaca izrazila podršku Kolindi Grabar-Kitarović

Udruga hrvatskih liječnika dragovoljaca 1990.-1991. izrazila je u petak bezrezervnu podršku Kolindi Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima jer "visoko, stručno i nadahnuto ispoljava svoje domoljublje u svim nastupima u Hrvatskoj i svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospođa Kolinda Grabar-Kitarović je od prvog dana svog mandata, kao predsjednica Republike Hrvatske, iskazivala osobito poštovanje i podršku hrvatskim braniteljima, obiteljima poginulih, zatočenih i nestalih", stoji u priopćenju Udruge hrvatskih liječnika dragovoljaca 1990. - 1991. koje potpisuje predsjednica Vesna Bosanac.

Dodaje da kao takva zaslužuje njihovu bezrezervnu podršku u svim svojim dosadašnjim i budućim aktivnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Visoko, stručno i nadahnuto ispoljava svoje domoljublje u svim nastupima u Hrvatskoj i svijetu, te u potpunosti zaslužuje našu podršku i u budućem mandatu", zaključuje Bosanac.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo