razgovor inicirao sam orešković / I Đuro Glogoški kandidat za ministra branitelja, Jukić: 'Bude li izabran, to je kao da smo izabrani mi svi'

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

'Bude li Đuro izabran za ministra, to je kao da smo izabrani mi svi. Dakako, o imenovanju će odlučiti politika, konačni izbor prepuštamo premijeru, a nama je najvažnije da izabrana osoba radi u interesu hrvatskih branitelja', komentirao je Jukić

9.3.2016.
22:26
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

U srijedu navečer iz krugova bliskih prosvjednicima iz Savske stigla je vijest da je predsjednik Vlade Tihomir Orešković u večernjim satima primio na razgovor još jednog kandidata Domoljubne koalicije za ministra branitelja.

Radi se o vođi braniteljskog prosvjeda Đuri Glogoškom, javlja Večernji. Tu je informaciju potvrdio Dražimir Jukić, njegov bliski suradnik i predsjednik Zbora udruga veterana gardijskih postrojbi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bude li Đuro izabran za ministra, to je kao da smo izabrani mi svi. Dakako, o imenovanju će odlučiti politika, konačni izbor prepuštamo premijeru, a nama je najvažnije da izabrana osoba radi u interesu hrvatskih branitelja", komentirao je Jukić.

Image
premijer se napokon sastao s brkićem /

Orešković: 'Balkanska ruta zatvorena je bez ikakvih tenzija, danas smo na nuli'

Image
premijer se napokon sastao s brkićem /

Orešković: 'Balkanska ruta zatvorena je bez ikakvih tenzija, danas smo na nuli'

Premijer je danas na konferenciji za medije u Banskim dvorima potvrdio kako se sastao s Milijanom Brkićem, također kandidatom za ministra branitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate da sam se nedavno sastao s polovicom udruga, a danas ću s drugim udrugama. Tražio sam kandidate, ali to ne znači da ću se naći sa svima njima. Jučer sam se sastao s gospodinom Brkićem, vrlo konstruktivan i otvoren sastanak. A ovih dana ću se naći s još nekim kandidatima", kazao je Orešković.

Razgovor s Glogoškim inicirao je sam premijer, a predsjednik Udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida tu je kandidaturu rado prihvatio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dana u javnost su izišla imena još nekoliko kandidata za ministra branitelja: uz dan ranije predloženog Branka Borkovića, pojavljivalo se i ime Stjepana Šterca kojeg su kandidirale članice udruge zagrebačkih udovica iz Domovinskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo