MAĆEHINSKI ODNOS PREMA BIVŠIMA / I Mesić ogorčen: 'Nekome je bilo u interesu da ne dobijem poziv za svečanu sjednicu Sabora'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Još jučer je Jadranka Kosor na Twitteru prosvjedovala što bivši premijeri nisu pozvani na sjednicu

31.5.2016.
9:25
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Svečanu sjednicu Sabora kojom je obilježen Dan hrvatskog parlamenta zasjenili su neki negativni komentari vezani uz popis uzvanika.

Tako još jučer Jadranka Kosor na Twitteru prosvjedovala što bivši premijeri nisu pozvani na sjednicu, dok se danas u Novom listu oglasio i bivši predsjednik StjepanMesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam na putu od kuće u Zagreb, kad su me nazvali i obavijestili da je poštom stigao poziv. No da bih ga podignuo, morao bih se vratiti u Pušćansku Dubravu, gdje živim, otići na poštu i uzeti poziv, pa potom u Sabor na svečanost. Dotad bi sjednica već prošla", kaže Mesić koji je poziv primio u zadnji tren.

Kaže kako nepozvan nije htio ići u Sabor jer se bojao da će mu netko na ulazu reći da nije dobrodošao. Ovakav propust, tvrdi Mesić, dosad se nikad nije dogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek bih bio pozvan dovoljno ranije, te obaviješten da dođem na svečani ulaz. Ovaj put, poziv je došao telefonom, dok je svečana sjednica već trajala", kaže Mesić.

Zanimljivo je pritom, piše Novi list, da pismeni poziv nije poslan na ured bivšeg predsjednika, koji još uvijek normalno radi, nego na Mesićevu privatnu adresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno, nekome je bilo u interesu da ne dobijem poziv. Kome, ne znam", tvrdi Mesić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo