puno nepoznanica / I oni uskoro otvaraju vrata: Frizeri poslali apel inspektorima - neka u salone donose savjete, a ne kazne

Puno je nepoznanica, a konkretne upute trebali bi dobiti uskoro

29.4.2020.
9:00
VOYO logo

Nakon kućnih šišanja, farbanja, suza zbog neuspjelih pokušaja, od 4. svibnja konačno se možete prepustiti u ruke stručnjaka.

Frizeri tada otvaraju svoja vrata, ali iza njih više ništa neće biti kao prije. Kako će točno izgledati odlazak u frizerske salone?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana mušterijama objašnjava kada i kako će moći doći u frizerski salon zvan "Čežnja".

Vladad će poseban režim: na ulazu treba obrisati potplate dezinfekcijskim sredstvom i dezinficirati ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka mušterija imat će svoj jednokratni ručnik i mantil. No puno je nepoznanica, konkretne upute dobit će do kraja dana.

"Ne vidim ništa sporno u tome da nastavimo koristiti obične mantile i naše ručnike, koje bi nakon svakog klijenta naravno iskuhavali prali, kao i do sad. Ono što vidim da se može promijeniti, jedino je to da je u prostoru puno manje klijenata, što će se kod mene dogoditi zbog toga što ja imam maleni prostor", rekla je Ivana Zoretić, vlasnica frizerskog salona i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nešto što sam načula je da mi kao radnici moramo svaki dan mjeriti temperaturu i o tome voditi evidenciju, a što se tiče klijenata to nisam čula još", poručila je Zoretić.

U tom su salonu oduvijek, kažu, sve dezinficirali nakon svake mušterije, tako da po tom pitanju neće biti problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije sigurno hoće li viziri biti potrebni, Ivana ih je naručila. To je nešto na što će se ipak trebati naviknuti.

"Obično mi nosimo i maskice i rukavice i steriliziramo i dezinficiramo sve, tako da što se tiče toga nije problem, a sad, viziri, mantili, baš da ih mi nosimo, možda će nam biti malo čudno, ali prilagodit ćemo se", izjavila je Helena Gajec, frizerka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

One se učinile sve što je za sada propisano, i više od toga. Zato imaju molbu za inspektore. Dok se svi skupa ne uhodaju, neka u salone donose savjete, a ne kazne.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo