BIVŠA SDP-ovKA / I Opačić ušla u Bandićev klub: 'Poslao mi je buket cvijeća...'

Image
Foto: Vijesti.hr/Matea Damjanović
Image
Foto: Vijesti.hr/Matea Damjanović

Navela je da će biti nezavisna zastupnica koja će nastaviti s politikom za kakvu se i do sada zalagala

31.10.2018.
9:32
Vijesti.hr/Matea Damjanović
VOYO logo

Bivša SDP-ova ministrica i saborska zastupnica Milanka Opačić danas služebeno ulazi u saborski klub zastupnika Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika.

Opačić, koja je nedavno napustila SDP, a koja je za vrijeme Zorana Milanovića bila potpredsjednice Vlade i potpredsjednice stranke, održala je konferenciju za medije na kojoj je izjavila kako će biti nezavisna zastupnica koja će nastaviti s politikom za kakvu se i do sada zalagala. Potvrdila je kako će se priključiti klubu Milana Bandića u Hravtskom saboru te pojasnila kako je to jedini klub koji prima nezavisne zastupnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podržavat ću samo one projekte koji idu u korist građana Republike Hrvatske, računajte na mene kao nezavisnog zastupnika koji ima svoje mišljenje, koji će glasati od projekta do projekta", rekla je Opačić.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako će se uklopiti u klub zastupnika Milana Bandića, čiji je zastupnik glasao protiv Istanbulske konvencije, Opačić je kazala kako će i dalje ostati nezavisna te podržavati samo projekte za koje smatra da treba glasati, a ne prema nahođenju kluba kojem se priključila u Saboru.

Na pitanje je li joj Bandić nešto ponudio, s obzirom na to da i DORH ispituje ima li u njegovim postupanjima političke korupcije, odgovorila je kako joj je donio buket cvijeća, s čim je zadovoljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručila je kako je Milan Bandić nije "kupio", kako se piše, te kako ne smatra da je ovim priključivanjem klubu zastupnika Milana Bandića prevarila građane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo