'KAD BI MOGLI POZVATI SVAKOG...' / I to smo dočekali. Most u Petrinji napokon dobio ime 'Most volontera'. Organizirano svečano postavljanje ploče

Image
Foto: Facebook / Grada Petrinja

Svečano postavljanje nove ploče održat će se 10. kolovoza 2022. u 09:30 sati

3.8.2022.
8:20
Facebook / Grada Petrinja
VOYO logo

Gradsko vijeće Grada Petrinje, na prijedlog Inicijative građana Petrinjsko Proljeće 05. svibnja 2022. donijelo je Odluku o promjeni imena mosta preko rijeke Petrinjčice koji će dobiti novi naziv - Most volontera kao znak zahvalnosti svim volonterima koji su nesebično pomagali nakon razornog potresa.

"Poštovani građani Grada Petrinje i dragi volonteri, naš mali grad velikog srca kroz svoju je povijest doživio brojne nedaće. Posljednja koja nas je snašla bio je razorni potres koji ga je ranio možda najteže do sad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, taj potres ujedno nam je donio i erupciju ljubavi, dobrote, solidarnosti i nesebične pomoći. Kako to inače u životu biva, nevolja je iznjedrila ono najbolje u ljudima, poslala nam brojne prijatelje, znane i neznane, koji su nam pohitali u pomoć. Brojni volonteri došli su u grad koji konstantno podrhtava pružiti pomoć potrebnima.

Bit će to trajni spomen na nesebičnu ljubav i solidarnost kojom smo bili preplavljeni nakon potresa kao i znak naše duboke i trajne zahvalnosti svakom pojedinom volonteru koji je pomagao našem unesrećenom Gradu i njegovim stanovnicima", stoji na Facebook stranici Grada Petrinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečano postavljanje nove ploče održat će se 10. kolovoza 2022. u 09:30 sati. Iz Grada poručuju da su svi pozvani svojom prisutnošću uveličati ovaj čin.

"Dragi volonteri, kako je nemoguće formalno pozvati svakog ponaosob, upućujemo ovaj javni poziv kojim vas pozivamo da osobnim dolaskom prihvatite ovaj simbolični čin zahvale koji vam od srca iskazujemo i ujedno s nama proslavite Dan Grada Petrinje i njegovog zaštitnika sv. Lovru", zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo