navodno mu smetala buka / Incident na Murteru: bivši HDZ-ov vijećnik upao u kafić sa sjekirom i počeo razbijati lokal pred očima turista

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Bivšeg HDZ-ovog vijećnika iz Murtera, 70-godišnjeg D.S.-a, privela je policija nakon što je razbijao inventar na terasi jednog kafića pred šokiranim turistima i mještanima.

26.7.2017.
7:52
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Muškarac D.S. živi u blizini spomenutog ugostiteljskog objekta te mu je vjerojatno smetala buka pa je odlučio sjekirom uništiti inventar, piše ŠibenikIN. U šibenskoj policiji potvrdili su da se to dogodilo, ali zasad nisu mogli dati više informacija o samom događaju i njihovim eventualnim radnjama koje su uslijedile.

Prema pričanju mještana Murtera, moguće je da mu je smetala buka i gužva u tom lokalu koji u posljednje vrijeme jako dobro radi i stalno je pun.Iz Policijske uprave šibensko-kninske službenog izviješća o tom događaju nisu izvijestili u svojim redovnim priopćenjima ovih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov kratko je prokomentirao kako takav način rješavanja problema nije ni u jednom slučaju dobro rješenje, te da se situacija trebala izgladiti razgovorom s vlasnicima lokala ili u Općini.

"Kafići imaju dozvolu raditi do dva, a ponekad i tri sata, ali glazba se tada mora utišati. Ako je tom čovjeku smetala glazba, a koliko sam čuo, u tome je bio problem, trebao je mirnim putem iznijeti u čemu je problem", rekao je načelnik Turčinov, piše ŠibenikIN, koji je kontaktirao D.S-a, ali on nije želio komentirati incident. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo