prikupljaju sredstva za izgradnju / Inovativni Osječani osmislili prvi mobilni hostel na svijetu: smještaj na kotačima za 26 osoba!

Ideju za ovaj projekt ekipa je dobila na temelju vlastitih, uglavnom loših iskustava sa smještajem na festivalima

25.3.2016.
8:46
VOYO logo

Smještaj je i dalje veliki problem na mnogim putovanjima, a posebice festivalima. Tom je problemu doskočio tim Osječana koji su osmislili projekt Nearby Hostel.

Ideje djeluje kao hostelski smještaj na kotačima, a ovisno o lokaciji festivala, tako se može mijenjati i lokacija hostela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četveročlani osječki tim koji stoji iza projekta Nearby Hostel je na Indiegogou ovih dana započeo crowdfunding kampanju s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju prvog mobilnog hostela na svijetu.

https://cdn-vps.osijek031.com/slike/novosti_2016_03/2016_03_23_mobilni_hostel_490.jpg
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideju za ovaj projekt ekipa je dobila na temelju vlastitih, uglavnom loših iskustava sa smještajem na festivalima. Festivali se uglavnom rade izvan gradova, smještaj u hotelima je skup i često ga je teško naći ili ga je potrebno rezervirati mjesecima unaprijed, a tu je i pitanje prijevoza od festivalske lokacije do hotela. Alternativa je spavanje u šatoru, što je nesigurno, neudobno i često bez osnovne infrastrukture.

https://cdn-vps.osijek031.com/slike/novosti_2016_03/2016_03_23_mobilni_hostel_490-1.jpg

Nearby Hostel je zamišljen kao jednostavan mobilni hostel koji bi se lako prenosio s jedne festivalske lokacije na drugu, pri čemu kompletna instalacija (montaža/demontaža) ne bi trajala dulje od pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

via GIPHY

Nearby Hostel imat će devet soba s 26 kreveta (jedna 8-krevetna, jedna 4-krevetna i dvije 7-krevetne sobe), svaka s toaletom i pametnim tušem, ali i drugim pogodnostima poput klime, internet veze, televizora, hladnjaka, utičnica za struju, pa sve do udobnih kreveta. Tu su i snack bar i aparat za pravljenje svježe kave ujutro... Drugim riječima, hotelski komfor po hostelskim cijenama u neposrednoj blizini festivala koji pratite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo