Ponuda za dobro djelo / Ipak se može: Student i TikToker u suradnji s restoranom iz Poreča donirao oko 1900 kuna

Image
Foto: Shutterstock
Image
Foto: Shutterstock

Restoran u Poreču posto je popularan preko noći nakon javne prozivke influencerice Doris Stanković

5.10.2020.
11:00
Shutterstock
VOYO logo

Restoran u Poreču donirao je, zajedno sa studentom psihologije i hrvatskim Tik- Tokerom Matejem Vukasovićem donirao ukupno 1900 kuna u dobrotvorne svrhe.

Burne reakcije javnosti

Podsjetimo, jedan restoran u Poreču postao je popular preko noći kada im je influencerica Doris Stanković poslala upit za besplatan ručak u zamjenu za reklamu na društvenim mrežama, ali ju je vlasnik restorana odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz restorana su joj, umjesto toga, predložili da dođe u na ručak i da ga plati, a oni će iznos donirati u humanitarne svrhe, ali to se nije dogodilo. Nakon toga se Stanković nasnimila za popularoj društvenoj mrežu Tik-Tok na kojoj je objavila poruke s porečkim restoranom što je izazvalo burne reakcije i podijelilo mišljenja javnosti. 

Image
posao ili žicanje /

Sukob starih i mladih oko influencera: 'Nekad se motikom dolazilo do kore kruha, a danas izlaganjem vlastite intime'

Donacije su samo rasle

Još jedan Tik Toker došao je u taj isti porečki restoran na ručak te je odlučio iskoristiti ponudu da učini dobro djelo. Naime, Matej Vukasović, koji je inače student iz Zagreba, platio je ručak u visini od oko 350 kuna, Na to je restoran odlučio dodati još toliki iznos pa je oko 700 kuna donirano Dječjem domu Vrbina u Sisku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz restorana su htjeli Vukasoviću platiti i troškove prijevoza i smještaja u visini od 500 kuna, ali ovaj je i taj iznos odlučio donirati. Na kraju je restoran donirao još 700 kuna Udruzi za zaštitu životinja SOS Šape Poreč koja je vijest o donacijama proširila na svojoj Facebook stranici. 

"Žao nam je što nismo bili prisutni, ali osjećamo da je atmosfera bila dobra, a kad se okupe dobri ljudi to nije ni čudno. Hvala vam, hvala što se igrate, izazivate, natječete, uživate ali pri tome ne zaboravljate na one koji vas trebaju", poručili su iz Udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo