dobila svoj spomenik / Ponosno nosi svoje obline: Tijelo djevojke iz Siska mami poglede prolaznika na Bačvicama

Najpoznatiju plažu u Splitu, ovu na Bačvicama odsada čuva neobičan spomenik, jedini spomenik u Hrvatskoj koji slavi žensko, neisklesano tijelo

22.10.2019.
21:32
VOYO logo

Svu raskoš ženskog tijela u Splitu svaki dan promatraju znatiželjni prolaznici. Da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama, dokazuje neobični spomenik koji definitivno ne može proći nezapaženo. 

Za nju ljeto još traje jer, u bikiniju spremno pozira potpuno opuštena i samouvjerena.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svako ima svoj ukus, simpatično je vidjeti, uglavnom, lijepo sam opipao, lagano i glatko je napravljeno to je sve što mogu reć, ne smijem više govorit jer će me žena ubit doma" govori nam Splićanin Ratko.

Spomenik neisklesanom tijelu

Najpoznatiju plažu u Splitu, ovu na Bačvicama odsada čuva neobičan spomenik, jedini spomenik u Hrvatskoj koji slavi žensko, neisklesano tijelo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravljen je u čast svima neisklesanima, neutegnutima. Svima koji žive sa stavom i osjećaju se dobro u svojoj koži. Bez obzira na kilograme. A upravo ovakav nesavršen pljeni pažnju stranaca, ali i domaćih.

"Nikad nisam vidjela ništa slično, to je savršeno, jer svi ostali spomenici su mršavi, vitki, a tako žene najčešće ne izgledaju. Tako da ova žena ime najsavršenije tijelo", govori za RTL Danas Šveđanka Lotte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidim da se cura osjeća zadovoljno i sigurno u svojoj koži i to njezino samopouzdanje na neki način je čini savršenom", dodaje Lucija.

Ljepotica iz Siska

Ponosna nositeljica oblina isklesanih u spomeniku živi u Sisku. Mirna je pobjednica foto natječaja u organizaciji Dalmacijavina, kojim se slavila ženska ljepota. 
Tako je postala jedina živuća osoba u Hrvatskoj - koja ima vlastiti spomenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda poprilično realno, još bi se dalo neke detalje popraviti, ali izgleda savršeno realno", kaže nam Sisčanka Mirna koja je isklesana u spomeniku.

Ako palac Grgura Ninskog ostvaruje želje kada ga dotaknete, Mirna ne vidi problem u tome da dotaknete i neki dio njezina tijela. Tko zna, možda se ono što zaželite i ostvari. I još kaže: Važno je uvijek biti opušten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo