Prevrtljiva veljača / Iskoristite subotu, krajem vikenda očekuje se pogoršanje vremena: Idući tjedan moguć je i snijeg!

Donosimo vam kakvo će vrijeme biti i za vikend, ali i idući tjedan

29.2.2020.
9:00
VOYO logo

Fronta koja je svojom glavninom sinoć prešla preko naše zemlje, donijela je još nešto snijega, kiše, no brzo je odmaknula dalje na istok. Donosimo vam i kakvo će vrijeme biti i za vikend, ali i idući tjedan.

U subotu popodne će u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj biti vrlo vjetrovito i toplije. U Međimurju i višem gorju mogući su udari jugozapadnjaka jači od 65 kilometara na sat. Izmjenjivat će se sunčana i oblačnija razdoblja, ali ostat će suho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dalmaciji i unutrašnjosti popodne izmjena sunca i oblaka, osobito oko Zadra i Šibenika, ali se kiša ne očekuje. Temperatura će biti slična onoj u petak, ali će se uz jugo činiti ugodnije. Prema večeri će vjetar jačati.

Jugo će već sredinom subote uz obale Istre i na Kvarneru biti jako, a u gorju bi jugozapadnjak mjestimice mogao imati i olujne udare. Tamo će biti i najoblačnije pa je moguće i malo kiše. Drugdje pretežno sunčano. Najviša temperatura na obali oko 14, u gorju od 7 do 12. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veljaču ćemo ispratiti u vrlo vjetrovitom ugođaju

U nedjelju sa zapada kopna stiže naoblačenje s kišom - češćom prema kraju dana. Nakon kratkotrajnog smirivanja, u noći na utorak stiže novo pogoršanje. Jugozapadnjak će okrenuti na hladan sjeverac pa je u srijedu s padom temperature u gorju moguć i snijeg. 

Kiša će na Jadranu u nedjelju i u utorak biti obilnija nego na kopnu, praćena grmljavinom. Uz to, puhat će jako jugo koje u srijedu okreće na buru. Drugi dio tjedna bit će nešto mirniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veljaču ćemo ispratiti u proljetnom, vrlo vjetrovitom ugođaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike