matić nakon sastanka / 'Ispričavam se braniteljima koje sam uvrijedio svojim izjavama'

'Želim iskoristiti priliku i svim braniteljima koje sam na bilo kakav način možda uvrijedio ili pogodio svojim izjavama, svima se ispričavam, branitelji znaju da to nije bilo smišljeno, ili s nekom zlom namjerom', poručio je ministar Matić

8.6.2015.
14:21
VOYO logo

Drugi sastanak predstavnika hrvatskih branitelja koji prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja s predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem i ministrima branitelja i obrane Predragom Matićem i Antom Kotromanovićem nije okončan dogovorom, no Matić nije propustio komentirati i ovo događanje.

Image
i dalje traže njegovu ostavku /

Ništa od dogovora: 'Ministar Matić cijelo vrijeme obmanjuje premijera'

Image
i dalje traže njegovu ostavku /

Ništa od dogovora: 'Ministar Matić cijelo vrijeme obmanjuje premijera'

"Hvala svima, i premijeru i braniteljima, drago mi je da se konačno sastanak održao tamo gdje se odmah prvi dan trebao održati, u Ministarstvu. Iznijeli su čitav niz problema, neki datiraju od samog početka rata i nažalost još nisu riješeni. Dogovorili smo se da će za svaki od njih biti osnovana radna skupina", izjavio je ministar nakon današnjeg sastanka s braniteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

(Foto: Anto Magzan/PIXSELL)

Ispričavam se braniteljima koje sam uvijedio, ali isto očekujem nazad, ne zbog mene, već zbog moje obitelji! ministar Predrag Matić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim još samo iskoristiti priliku i svim braniteljima koje sam na bilo kakav način možda uvrijedio ili pogodio svojim izjavama, svima se ispričavam, branitelji znaju da to nije bilo smišljeno, ili s nekom zlom namjerom", kazao je ministar te dodao kako isto očekuje i od onih koji su svakakve uvrede upućivali njemu, ne toliko radi njega, kako tvrdi, nego radi njegove obitelji.

Podsjetimo, ministar Matić je sa svojim osebujnim vokabularom u više navrata znao vrlo emocionalno komentirati braniteljske prosvjede i njihove aktere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otkrivanju spomen-obilježja mjesta masovne grobnice u Gređanima pokraj Topuskog 5. svibnja je stajao pored Glogoškog, no nisu se niti pogledali. Matić je tek naknadno preko novinarima Glogoškom poručio da nauči razliku između dijaloga i ultimatuma.

U ožujku ove godine je u Vodicama priopćio kako već mjesecima prima prijetnje smrću na koje je već 'oguglao', no bojao se za svoju obitelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više od pola ljudi je plazilo prije po meni, a sada mi viču kad prolazim 'ubij ga', stišću zube i okreću leđa. To se zove vrhunac licemjerja, ali i ti i svi su pozvani da razgovaraju kao što su i prije razgovarali," rekao je sinoć u emisiji ministar Matić.

"Ne znam odakle im te poruke, a poruka za te koji viču 'ubij, ubij', je: "Sjedni, jedan - džabe si išao 30 godina po oltarima, nisi ništa naučio", dodao je Matić danas nakon sjednice Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo