PREDOMISLIO SE PREKO NOĆI / Ivan Sinčić svojim biračima ipak savjetovao za koga da glasuju!

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

U prvom krugu izbora je razlika između Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović bila minimalna pa brojni analitičari smatraju kako će novog predsjednika odlučiti upravo birači Ivana Sinčića.

29.12.2014.
10:50
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Iako je IvanViliborSinčić jučer izjavio kako neće svojim biračima savjetovati za koga da glasuju u drugom krugu predsjedničkim izborima, kandidat Živog zida se predomislio preko noći.

Sinčić je svoje simpatizere pozvao da 11. siječnja na glasačkom listiću upišu i zaokruže - Ivana Sinčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji Živog zida, pozivamo vas da izađete na drugi krug predsjedničkih izbora i na vaš glasački listić upišete i zaokružite Ivana Sinčića, kako biste spriječili da ga birački odbori pribroje HDZ/SDP kandidatima. Želimo poslati jasnu poruku, a to je da ni u snu nemamo namjeru podržati kandidate koji organizirano rade na gospodarskom i moralnom uništenju Hrvatske", piše na Facebook stranicama Živog zida.

Podsjetimo, u prvom krugu izbora je razlika između IveJosipovića i KolindeGrabar-Kitarović bila minimalna pa brojni analitičari smatraju kako će novog predsjednika odlučiti upravo birači Ivana Sinčića. Za najmlađeg kandidata na izborima glasalo je 293.562 građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo