PRIPREMAJU SE NOVE LINIJE / Iz Budimpešte u Split vlakom stiglo 120 turista: Putovanje traje gotovo 14 sati

Sezonski vlakovi vozit će na relaciji Budimpešta – Split – Budimpešta sve do 11. rujna

3.7.2021.
20:00
VOYO logo

Iz Budimpešte ravno na splitsku Rivu. Na željeznički kolodvor u Splitu stigao je prvi sezonski vlak kojim Mađari ovo ljeto mogu na godišnji odmor u Hrvatsku. Jutros ih je stiglo 120. 

Sezonski vlakovi vozit će na relaciji Budimpešta – Split – Budimpešta sve do 11. rujna. Iz glavnog grada Mađarske polaze utorkom, petkom i nedjeljom, a vraćaju se ponedjeljkom, srijedom i subotom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putovanje na ovoj relaciji traje gotovo 14 sati. Za jednosmjernu kartu treba izdvojiti od 48 do 61 euro, što ovisi putuje li se u vagonu za spavanje ili onom običnom.

"Spremamo za početak devetog mjeseca još jednu promotivnu liniju, možemo najaviti iz Poljske. Nastojat ćemo se proširiti za iduću godinu po uzoru na ove linije iz europskih destinacija. Pokušat ćemo nešto pripremiti i napraviti iz Hrvatske. Tako da još jednom povežemo izravno ponovno direktno Slavoniju sa Splitom i s Rijekom. Čini mi se da je zadnji vlak iz Osijeka za Split vozio unatrag tridesetak godina", kazao je predsjednik Uprave HŽ putničkog prijevoza Željko Ukić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo