UOČI PRIJEMA U KNINU / Iz Milanovićeva Ureda reagirali na objavu da je naredio postavljanje daski za crveni tepih: 'Tužno je, ali ne iznenađuje...'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nitko iz Ureda Predsjednika Republike, a pogotovo ne sam predsjednik Milanović, nije nikada tražio postavljanje 'daski za crveni tepih' stoji u prioćenju

3.8.2022.
17:14
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Jutarnji list objavio je da raspolaže informacijama da je iz Ureda predsjednika u Glavni stožer HV-a stigla zapovijed da se na Kninskoj tvrđavi postave daske na koje bi trebao biti postavljen crveni tepih za svečani prijem. Kako su napisali, njihovi izvori tvrde da je u Ured predsjednika stigla informacija da vojnici nevoljko postavljaju daske pa je potom stigla naredba da se postavljene daske uklone.

Nedugo nakon toga stiglo je i priopćenje iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića. U njemu stoji da je "Ured Predsjednika prisiljen reagirati na njihove izmišljotine i podmetanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko iz Ureda Predsjednika Republike, a pogotovo ne sam predsjednik Milanović, nije nikada tražio postavljanje "daski za crveni tepih" na Kninsku tvrđavu, kako to, stoji u priopćenju, insinuiraju politički plaćenici.

"Djelatnici Protokola Predsjednika Republike danas su došli u pripremu na Kninsku tvrđavu i vidjeli kako vojnici postavljaju OSB ploče, te su odmah upozorili kako one nisu ni potrebne niti prikladne. Nakon toga, OSB ploče su maknute, ali bit će iskorištene za ionako planirani podij za medije", stoji u prioćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužno je, iako ne iznenađuje, što ta medijska banda nema nimalo poštovanja prema hrvatskim braniteljima i vojnicima, pa ni najveći državni blagdan posvećen hrvatskoj slobodi ne može pratiti s barem minimum profesionalizma. Od onih koji su pljačkom stekli svoju udarnu medijsku falangu zapravo drugo i ne treba očekivati", zaključno stoji u priopćenju koje je pristiglo iz Ureda predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo