mjere opreza / Iz prodaje povukli omiljene hrenovke sa sirom. Iz kompanije objasnili što se dogodilo

Image

Radi se o hrenovkama brenda Wudy i Pavo, a priopćenjem iznijeli detalje

23.9.2022.
16:52
VOYO logo

TVRTKA A.I.A. – Agricola Italiana Alimentare S.p.a poslala je priopćenje u kojem navodi da je prije nekoliko dana počela dobrovoljno povlačiti s tržišta određene serije hrenovki brenda Wudy i Pavo koje se prodaju i u Hrvatskoj. Prenosimo ga u nastavku.

"Tvrtka AIA proizvodi za različite brendove uključujući Wudy i Pavo i započela je proceduru povlačenja kao mjeru opreza u dogovoru s talijanskim vlastima jer proizvodi nisu bili dobro skladišteni i ako se ne prate upute na pakiranju hrana može biti neprikladna za konzumaciju s mikrobiološkog gledišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imajući u vidu iznimno visoke temperature ovo ljeto, moguće je da su proizvodi koji su povučeni, bili neadekvatno transportirani i skladišteni i da se nisu pripremali prema uputama na pakiranju što je dovelo do toga da je AIA odlučila poduzeti ove mjere predostrožnosti radi veće zaštite potrošača.

Image
I PUREĆE I PILEĆE /

Oprez potrošačima! Iz trgovina se povlače poznate hrenovke. Pogledajte imate li ih kod kuće

Image
I PUREĆE I PILEĆE /

Oprez potrošačima! Iz trgovina se povlače poznate hrenovke. Pogledajte imate li ih kod kuće

Tvrtka želi ovim putem podsjetiti da su proizvodi koji su povučeni u redu za konzumaciju ako su ispravno skladišteni i ako se konzumiraju nakon kuhanja, tj. pripreme kako je preporučeno na pakiranju."Ispričavamo se klijentima i potrošačima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AIA je kompanija koja uvijek posluje u skladu sa zakonima i na tržište stavlja samo proizvode koji prolaze stroge interne kontrolne standarde i mnoge službene kontrole koje provode u proizvodnim pogonima od strane organa vlasti. Ove procedure su se ispoštovale i kod serija koje su povučene. U ovim proizvodima kao i u nekim drugim prehrambenim proizvodima prisutnost bakterije Listeria je dozvoljena po zakonima na snazi unutar određenih granica.

Tvrtka se ispričava svojim klijentima i potrošačima za bilo kakvu nepriliku koju je moglo uzrokovati ovakvo dobrovoljno povlačenje, koje je kako napominju, provedeno kao preventivna mjera. U isto vrijeme se tvrtka zahvaljuje svim uključenima na dragocjenoj suradnji", stoji u njihovu priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo