maras na facebooku / 'Izbor nije težak: Biramo između Karamarka i Josipovića'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras napisao je na svom Facebook profilu kako je nadolazeli drugi krug predsjedničkih izbora zapravo biranje između prošlosti i budućnosti te da izbor uistinu nije težak.

30.12.2014.
10:37
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras sugerirao je građanima kako da glasuju na svom Facebook profilu. Naime, Maras smatra da izbor nije težak.

"Drugi krug predjedničkih izbora su po meni najvažniji izbori od onih koje smo imali od 2000. godine. Biramo, da li se želimo vratiti nazad u mračna vremena naše demokracije, privatizacije iz devedesetih, krađe javnog novca iz Sanaderovog vremena ili ćemo razvijati naše društvo da postane ono što želimo. Moderna, prosperitetna država sa najvišim demokratskim standardima. Biramo između prošlosti i budućnosti. Biramo između Karamarka i Josipovića. Mislim da nam izbor nije težak", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglašavajući kako je 'drugi krug predsjedničkih izbora najvažniji još od onih izbora 2000. godine', ministar Kukuriku vlade odaje koliko su podržavatelji Ive Josipovića prestravljeni tijesnim rezultatom prvog kruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo