napad na twitteru / Jadranka Kosor čestitala Oluju, žestoko je izvrijeđao poznati srpski vaterpolist: 'Ti si nakaza i go**o'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ja čestitam hrvatski Dan pobjede, a dobijem zauzvrat ovo. Teški kompleksi i mržnja', napisala je Kosor uz Ikodinovićevu poruku.

5.8.2021.
14:43
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivša premijerka i bivša šefica HDZ-a, Jadranka Kosor, objavom na Twitteru čestitala je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Ne bi to bila neka posebna vijes, da pri tome nije dobila brojne osobne uvrede.

Bivši vaterpolski reprezentativac Srbije koji je i politički aktivan, Danilo Ikodinović, istaknuo se brutalnošću komentara. “Ti si moralna nakaza i teško gov*o”, napisao je Ikodinović koji se nakon sportske karijere politički aktivirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja čestitam hrvatski Dan pobjede, a dobijem zauzvrat ovo. Teški kompleksi i mržnja” , napisala je Kosor uz Ikodinovićevu poruku.

Ikodinović je jedan od najvećih srpskih vaterpolista; bio je s reprezentacijom prvak svijeta u Montrealu, olimpijski viceprvak u Ateni, broncu su uzeli na OI u Sydneyju 2000., a tu su i dva zlatna odličja na Europskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo