DOBILI ŽUPANA I GRADONAČELNIKA / Jakovčićev IDS očitao lekciju SDP-u u Istri

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

'Ovime počinje novo vrijeme za Istru. Prvo ću se sastati s kolegama gradonačelnicima i načelnicima te ćemo staviti glave skupa i ubrzati razvoj Istre', poručio je novi istarski župan Flego.

2.6.2013.
22:22
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

PULA - Kandidat koalicije IDS-HNS-Zeleni za istarskog župana ValterFlego prema privremenim neslužbenim rezultatima osvojio je 54,85 posto glasova birača dok je njegov protukandidat u drugome krugu i kandidat koalicije SDP-HSU-HSLS-SDSS DamirKajin dobio 42,74 posto glasova.

"Vrlo sam sretan zbog Istre, a građani Istre i Pule potvrdili su ono što su rekli prije 15 dana. Činjenica je da ova potpora građana meni predstavlja veliku obvezu i zahvalan sam na iskazanom povjerenju", kazao je novinarima Valter Flego u stožeru IDS-a. Kako je rekao, u ovom trenutku jedino što je važno je to da građani Istre za četiri godine žive bolje nego što danas žive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovime počinje novo vrijeme za Istru. Prvo ću se sastati s kolegama gradonačelnicima i načelnicima te ćemo staviti glave skupa i ubrzati razvoj Istre", poručio je Flego dodajući kako je u kampanji presudilo to što je on cijelo vrijeme govorio o konkretnim projektima.

"Nisam i neću politizirati. Presudila je Istra i volja za boljim životom" , zaključio je Flego poručivši kako Istra ovime ulazi u novo razdoblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damir Kajin je čestitajući Flegi na pobjedi kazao kako će nakon ovih izbora "puno toga biti isto ali puno toga će biti i drugačije". "Prava strast na ovim prostorima dogodit će se za godinu ili dvije i vidjet ćete kakvi će tada biti rezultati" - proučio je Kajin.

Kandidat koalicije IDS-HNS-Zeleni za pulskog gradonačelnika BorisMiletić osvojio je 59,50 posto glasova birača dok je njegov protukandidat PeđaGrbin (SDP-HSU-HSLS-SDSS) dobio 37,51 posto glasova birača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam sretan, Puljani su danas potvrdili svoj stav od 19. svibnja i prepoznali rezultati dosadašnjeg rada. To je veliko priznanje ali i jedna velika obveza" , rekao je Miletić zaključivši da u novom mandatu u Puli želi dovršiti započete projekte.

Više o lokalnim izborima pročitajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo