James Bond u Dubrovniku: krajem godine u Hrvatsku stiže najpoznatiji tajni agent na svijetu!

Hrvatska je još jednom dokazala da je magnet za brojne filmaše - koji bez imalo dvojbe, žele snimati svoje blokbustere u Lijepoj Našoj.

31.7.2017.
18:51
VOYO logo

Nakon mega popularne serije Igre prijestolja i filmova Ratova zvijezda te robin hooda, krajem godine u Hrvatsku stiže i najpoznatiji tajni agent na svijetu! Gdje će sve bond, James Bond snimati neke od svojih akcijskih scena .

Ovako će možda baš na nekoj od dubrovačkih plaža - izroniti najpoznatiji tajni agent na svijetu! Naime, najnoviji, ujedno i 25. film o James Bondu, s slavnim Danielom Craigom  snimat će se krajem godine upravo u Dubrovniku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govoreci dosada jednim rjecnikom rezervirali smo kartu u avionu i u hotelu, i James Bond je na putu za dubrovnik, vise od toga niti smijem niti zelim govorit kako ne bi ugrozio sam projekt", reko je Andro Vlahušić, bivši gradonačelnik Dubrovnik.

Prema pisanju britanskih medija - upravo je Vlahušić naljutio producente Bonda kada se prije pet mjeseci - izlanuo o početku snimanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dubrovnik sigurno nece izgubiti to domacinstvo James Bonda, ali to se ne smije radit jednostavno u biznisu kojem se vrte milijoni stotine milijona dolara kada imate dogovor, reko je Dean Sinovčić", filmski kritičar

U HAVC-u ništa ne žele potvrditi, ali već trljaju ruke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se sve to razotkrije na jedan nacin da jedan daily mirror pise o tome to nije razina na kojoj se treba razgovarat o filmu james bond, ali boze moj sta je tu james bond je dobrodosao kod nas i veselit cemo se cim se pocne snimat", reko je Daniel Rafaelić, ravnatelj HAVC-a.

"Obzirom da su dosada 34 strane produkcije u Hrvatskoj potrošile nevjerojatnih 390 milijuna kuna - računica je jasna!", reko je Dean Sinovčić, filmski kritiča

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se da će snimanje biti na više lokacija u Hrvatskoj, tako da će najpoznatiji tajni agent na svijetu - svoje vratolomije moći pokazati i izvan dubrovačkih zidina!

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo