Panenić: Most je jedinstven i homogen / Je li Mostu došao kraj? Klub 'odmetnute trojke' uhvaćen u žustroj raspravi na kavi!

Image
Foto: Facebook (Sanjin Španović)

Ovo troje Most-ovaca već su ranije izražavali nezadovoljstvo Mostovim šefom Božom Petrovom pa ostaje pitanje hoće li se nakon napetosti između njega i Karamarka, odlučiti 'preći na drugu stranu'

30.5.2016.
16:57
Facebook (Sanjin Španović)
VOYO logo

U vrijeme kada Mostu prijeti urušavanje, a Vlada je na korak od raspada, zanimljiv politički trojac uhvaćen je na kavi u Zagrebu. Fotografiju je na Facebook profil postavio urednik i voditelj političkog talk showa 'Veto' na Jabuka TV-u Sanjin Španović

Bit će zanimljivo vidjeti kome će se Ivan Lovrinović, Juro Martinović i Ivica Mišić prikloniti, a sudeći po žustroj raspravi koju su vodili na kavi - napetost se mogla rezati nožem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo troje Most-ovaca već su ranije izražavali nezadovoljstvo Mostovim šefom Božom Petrovom pa ostaje pitanje hoće li se nakon napetosti između njega i Karamarka, odlučiti 'preći na drugu stranu'.

Razlog sastanka mogao bi čak biti i dogovor oko osnivanja vlastita kluba, a i sam Martinović je to nedavno potvrdio za Jutarnji rekavši kako se neće prikloniti Bandićevu klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panenić: Most je jedinstven i homogen

Ministar gospodarstva iz Mosta Tomislav Panenić izjavio je u ponedjeljak kako je Most jedinstven i homogen te da će svi Mostovi ministri, donese li se takva odluka, istupiti iz Vlade i da će saborski zastupnici Mosta biti za opoziv prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo