hdz računa na sdp-ove ljude? / Jelić: 'Ako ne može cijela Kukuriku koalicija, mogu s nama surađivati pojedini ljudi'

Potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić istaknuo je kako se Tomislav Karamaro spreman odreći premijerske pozicije 'zbog dobrobiti domovine'

14.12.2015.
19:22
VOYO logo

Uoči proširene sjednice Predsjedništva HDZ-a, gdje će se usuglasiti odgovori MOST-u, potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić kazao je za RTL Danas kako njegova stranka pristaje sve uvjete Bože Petrova i njegovih zastupnika, ali je odaslao poprilično neobičan poziv 'stručnjacima iz Kukuriku koalicije'. 

"MOST je postao neka pitanja i uvjete. Naš stav je jasan - idemo dalje. Sve za dobrobit naše domvine", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je li HDZ pristaje na tripartitnu vladu i nestranačkog premijera, odgovorio je: "Nakon subote kada je SDP rekao ne, današnji naš odgovor na to gotovo i nema odgovor. Uvijek postoje dobri ljudi koji ne moraju biti ni u HDZ-u ni u MOST-u, i mi možemo s njima raditi za boljitak Hrvatske".

"Ako ne može cijela Kukuriku koalicija, mogu s nama surađivati neki ljudi", dodao je i kazao kako je Domoljubna koalicija spremna za 'stručnjake' iz Kukuriku koalicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onaj tko je pobjednik, a to je Tomislav Karamarko. Logika nalaže da bi on trebao biti premijer. Mi smo spremni i za opciju nestranačke osobe", istaknuo je i naglasio kako će 'šef HDZ-a odustati od premijerske funkcije jer je Hrvatska iznad svega'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo