VRIJEDAN 300.000 KUNA / Jelić se pohvalio da je školama nabavio dva kombija, prešutio kupnju luksuznog terenca

Image
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell/Screenshot

Jelić je o trošku hrvatskih poreznih obveznika po cijeni od 309 tisuća kuna nabavio luksuzni terenac

30.8.2018.
16:52
Kristina Štedul Fabac/Pixsell/Screenshot
VOYO logo

Damir Jelić, župan Karlovačke županije, u srijedu 29. kolovoza, predstavio je javnosti dva vozila koje je Županija kupila za potrebe Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Ogulinu i Osnovne škole Barilović. Svako vozilo je vrijedno 195 tisuća kuna, a vozila su marke Renault Trafic Passanger. Izvještaj o svečanoj primopredaji objavljen je i na web stranicama Karlovačke županije, ali u tom izvještaju nije niti spomenuto da je Županija nabavila još jedno vozilo, za župana, piše Net.hr.

Jelić je o trošku hrvatskih poreznih obveznika po cijeni od 309 tisuća kuna nabavio luksuzni terenac Renault Koleos. Iz natječajne dokumentacije vidljivo je kako je Jelić, inače vrlo utjecajan HDZ-ovac, tražio da službeni automobil županije ima kožne presvlake, grijanje prednjih i stražnjih sjedala, zatamnjena stražnja stakla te automatski dvozonski klimatski uređaj sa senzorom za otkrivanje štetnih plinova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelić je već poznat kao HDZ-ovac koji za potrebe obnašanja vlasti voli nabavljati skupe automobile. Kao gradonačelnik imao je VW Passat iz 2013. godine, a koji su tada porezni obveznici platiti 319 tisuća kuna. Iz Karlovca su tada tvrdili da je Jelić još i skroman u odnosu na druge gradonačelnike i župane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo