Rat predsjednika! / Josipović spustio Grabar-Kitarović: 'Mogla bi pozvati građane i pokazati im svoje pijanističke vještine'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bivši predsjednik Ivo Josipović podsjetio je predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović na dva klavira u Uredu

1.12.2019.
11:10
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Bivši predsjednik Ivo Josipović putem Facebooka prokomentirao je jučerašnji istup predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja je kazala kako je svoj klavir donirala te da ga zbog toga ne svira, iako zna svirati klavir. 

"Predsjednica Republike, vidjeli smo više puta, prekrasno pjeva! Kaže, odlično i svira, ali nema klavir - jer ga je donirala. Valjda nije donirala i ona dva koja ima u Uredu! Mogla bi pozvati građane i medije da im tamo pokaže svoje pijanističke vještine koje siguno ne zaostaju za njenim pjevačkim sposobnostima. Evo, da je podsjetim na klavir u njenom Uredu......", napisao je Josipović te uz objavu priložio link svoje izvedbe na klaviru u Uredu predsjednika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, predsjednica se jučer, na obilježavanju 20. obljetnice Zajednice žena HDZ-a ''Katarina Zrinski'', požalila kako ju svi kritiziraju, osobito zbog njezina pjevanja. Potom se pohvalila kako zna svirati klavir, no svoj je klavir, kazala je donirala dječjem vrtiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad neki gospodin svira klavir u nekoj susjednoj državi, predsjedniku neke susjedne države, onda je on gospodin. Ali kad jedna žena pjeva sa svojim narodom, onda je to prostački. No, da budem sasvim jasna, ta žena svira i klavir, ali imam dva problema - prvo, ne mogu ga nositi sa sobom cijelo vrijeme, drugo, donirala sam ga dječjem vrtiću jer ne želim iritirati susjede", kazala je predsjednica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo