bivši predsjednik nasmijao hrvatsku / Josipovićev predizborni spot 'za nula kuna' postao plodno tlo za urnebesne parodije!

Odluka o snimanju predizbornog spota za nula kuna zaista je za svaku pohvalu, no ljudima nije dugo trebalo da se počnu šaliti na Josipovićev račun i na internetu u to ime nastanu mnoge parodije

19.10.2015.
8:13
VOYO logo

Ako ste kojim slučajem propustili vidjeti predizborni spot Ive Josipovića, nema problema, donosimo vam i original i novonastale parodije na spot, a kada vidite prvu verziju, bit će vam jasno i zašto je bivši predsjednik ovim uratkom nasmijao Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josipović je na internetu objavio predizborni spot svoje stranke Naprijed Hrvatska te se pritom pohvalio kako je ovo najjeftniji predizborni spot jer je izrađen u vlastitoj produkciji, potpuno besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Režirala ga je Irena Škorić, redateljica i članica predsjedništva stranke, a melodija iz videa autorsko je djelo Ive Josipovića s jednog od njegovih CD-a.

Osim što je na prvi pogled jasno da je spot bio jeftin, sadržaj istog prilično je zbunjujuć. Ljudi u početku nisu bili sigurni radi li se o nekoj šali ili Josipović pak misli ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o snimanju predizbornog spota za nula kuna zaista je za svaku pohvalu, no nije dugo trebalo da se počnu šaliti na Josipovićev račun i na internetu u to ime nastanu mnoge parodije, uključujući i one pod nazivom: 'Nadrogirana Hrvatska', 'Hail Satan', 'Čavoglave', i mnogi drugi. Pogledajte!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi stvar bila još zanimljivija, Josipović se na svom Facebook profilu pohvalio uspjehom svog videospota.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo