MEGASHOW / Juraj Zigman u Direktu otkrio detalje o 'Masked Singeru', ispod jedne maske našla se i Mojmira Pastorčić! 'Mislim da smo svjetski rekorderi'

Ako vam je dozlogrdilo gledati zvijezde koje pjevaju i plešu - onda u subotu u 20:15 upalite RTL - zvijezde će i tada pjevati, samo vi to nećete znati. Sve dok ne ispadnu. Kreće superpopularni supertajnoviti show - u kojem nitko, pa ni voditelji ni natjecatelji međusobno nemaju pojma tko se natječe.

30.3.2022.
23:06
VOYO logo

Megashow 'Masked Singer' će voditi Antonija Blaće, a detektivi među kojima su Ida Prester, Borko Perić, Antonija Mandić i Enis Bešlagić morat će odgonetnuti koja se to zvijezda sakrila ispod maske. 

Image
Making of /

Preslatki lik iz bajke koji će zapaliti gledatelje showa 'Masked Singer': Evo kako je nastao Tintilinić!

Image
Making of /

Preslatki lik iz bajke koji će zapaliti gledatelje showa 'Masked Singer': Evo kako je nastao Tintilinić!

Ugledni dizajner Juraj Zigman, koji je napravio 12 famoznih kostima za novi megashow 'Masked Singer', u srijedu navečer upravo tim povodom gostovao je u RTL Direktu gdje je po prvi put otkrio neke nove detalje o samom showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zigman ekskluzivno otkrio još jednu masku - Dalmatinku

Osim toga, Zigman je predstavio jednu od maski, psa dalmatinera, pa se povodom toga maska zove 'Dalmatinka'. Neke od maski inspirirane su Hrvatskom, a sam Zigman otkrio je kako mu je taj dio kreativnog procesa bio iznimno zabavan. 

''Ni ja ne znam tko je ispod maski. I to mi je bilo divno jer nisam morao razmišljati da li da im pokažem dekolte ili da ih suzim kao inače. Ovog puta sam mogao zaboraviti na to i raditi što hoću. Samo da ih nitko ne prepozna. Otkrili su mi se na fitingu, i 
zapravo je to super iznenađenje'', kazao je dizajner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspiracija od crtića do predivnih bajki

Zigman je inspiraciju pronašao u hrvatskim crtićima poput Balthazara i pričama poput 'Šume Striborove' iz koje je išetao Tintilinić. Pojasnio je i koncept showa.

''Pjevaju svojim glasom, znam da oni malo prirodno moraju promijeniti glas, kako ih ne bi odmah skužili. No oni su ispod i svojim pokretima nam daju neki trag. Pjevaju se i zabavljaju. Sve nas nasmiju. Super je show, vidjet ćete uostalom'', rekao je Zigman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je radio haljine brojnim svjetskim zvijezdama, a suradnje započinju tako da se stilisti se kaže javljaju njemu. 

''Stavim sliku na Instagram, stilist se javi. Odmah se šalje. To mladi u Hrvatskoj moraju iskoristiti. Iskoristite društvene mreže, nemojte samo biti influencerice, nego radite biznis. Težite nečemu većem'', poručio je Zigman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Posebno je naglasio kako je napravio maske za zvijezde za megashow 'Masked Singer'. Maske imaju ventilatore unutra i napravljene su unutar mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To je rekord u svijetu. Mjesec dana za 12 maski. Mislim da smo rekorderi'', naglasio je dizajner. 

Hit u svijetu

Globalna TV senzacija nastala je prema inačici južnokorejske emisije "King of Masked Singer'". U američkoj verziji su sudjelovale i brojne svjetski poznate zvijezde - od glazbenika Wiza Khalife, Lil Waynea preko MIckeyja Rourkea, Kermita iz Muppeta pa čak i bivše kandidatkinje za predsjednicu SAD-a, Sarah Palin. Ispod maske može biti bilo tko - političar, sportaš, glazbenik...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Show 'Masked Singer' gledajte od ove subote u 20.15 na RTL-u!

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo