'koliki si ti genije...' / Juričan napao zagrebačkog gradonačelnika: 'Bandiću, svome pajdi 31 štand si naplatio 2.276 kn'

Image
Foto: Marko Prpic/Tomislav Miletic/PIXSELL

'Cijena za pajdu Lipara je ona za karneval, ili kako to stoji u dokumentu kojeg si potpisao: 'manifestaciju od posebnog interesa', napisao je Juričan

5.3.2020.
8:42
Marko Prpic/Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Dario Juričan opet se oglasio na svom profilu na Facebooku.

Opet se oglasio o zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milane, bilo mi je jasno koliki si ti genije kad si svome pajdi Josipu Liparu za vrijeme karnevala dao ključeve Grada, ali nisam tada znao koji si potez odigrao da taj tvoj pajdo još i ekstra zaradi na biznisu vezanom uz karneval!

Za 26 štandova i pozornicu na Trgu bana Jelačića te pet štandova i šator u Sesvetama naplatio si svom stranačkom pajdi Liparu i njegovom KUD-u Prepuštovec ukupno 2.276,00 kn (slovima: dvije tisuće dvjesto sedamdeset i šest kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naplatio si četiri kune po m2 svom pajdi Liparu, dok si primjerice meni za štand na Trgu prilikom predizborne kampanje naplatio 100 kuna (do 2 m2 naplaćuju se po cijeni od 100kn, inače je cijena 1m2 100kn) što znači da si pajdi naplatio najmanje 12,5 puta manje, Milane. Sad mi je žao što i ja nisam tvoj pajdo, isplati se!

Cijena za pajdu Lipara je ona za karneval, ili kako to stoji u dokumentu kojeg si potpisao: 'manifestaciju od posebnog interesa", napisao je Juričan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli tekst pročitajte u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo