'HEROJ OTPORA BANDIĆU' / Juričan opet ubada: 'Adventske kobasičare SDP-ovac je htio bičem rastjerati kao Isus u hramu'

Image
Foto: RTL / PIXSELL

Niste čuli za njega, a čovjek u Skupštini ''razvaljuje'' Bandića već 11 godina

3.2.2020.
8:00
RTL / PIXSELL
VOYO logo

Redatelj Dario Juričan nastavlja obraćanja putem svojega Facebook profila u kojima ne štedi političke aktere, bili oni na vlasti ili u poziciji, a u najnovijoj objavi posvetio se opet SDP-u, i to jednom od najbližih suradnika predsjednika te stranke Davora Bernardića.

Na Bernardića kojeg naziva ''politička niškorist, zagrebački štakor'', Juričan se i ovaj put referirao, ali inidrektno, a izravno se posvetio Zvani Brumniću, dugogodišnjem zagrebačkom SDP-ovcu nazvavši da ''najvećim i najdugovječnijim nepoznatim herojem otpora Milanu Bandiću''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zvane Brumnić bio je predsjednik kluba zastupnika SDP-a u Skupštini grada Zagreba 2009.-2013., 2013.-2017., 2017. do danas. Niste čuli za njega, a čovjek je predsjednik najvećeg oporbenog kluba u zagrebačkoj Skupštini i to već 11 godina ... Čovjek u Skupštini razvaljuje Bandića već 11 godina. Ne da mu disati. Vadi mu aferu za aferom. Adventske kobasičare Brumnić je sam htio bičem rastjerati kao Isus kada je ušao u hram u Jeruzalemu. Bandić dobro da je živ pored Brumnića ...Zvane Brumnić heroj otpora Bandiću", napisao je Juričan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo