Ironično ga podržao / Juričan pozvao Bernardića da donese bistu Bandića na Pantovčak: 'Jazavče, došao je tvoj trenutak...'

Image
Foto: Marko Prpic/Tomislav Miletic/PIXSELL

Juričan je ocijenio da je Bernardiću to jedinstvena prilika da se zahvali svom 'neumornom mentoru'

11.3.2020.
11:40
Marko Prpic/Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Aktivist i bivši predsjednički kandidat Dario Juričan pozvao je u srijedu predsjednika SDP-a Davora Bernardića da na Pantovčak odnese bistu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, jer je on Bernardiću bio "mentor i muza".

"Jazavče, napokon je došao tvoj trenutak! Možda si već negdje čuo, predsjednik Zoran Milanović izbacio je s Pantovčaka sve biste koje je tamo našao. Učinio je to kako bi napravio mjesto za jednu jedinu bistu koja se tamo mora naći - onu Milana Bandića", poručio je Juričan Bernardiću u objavi na svom facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juričan je ocijenio da je Bernardiću to jedinstvena prilika da se zahvali svom "neumornom mentoru" Bandiću, koji je zagrebački SDP odveo u 21. stoljeće, šest puta za redom biran je za gradonačelnika Zagreba, a od tog "zapuštenog gradića" napravio je europsku metropolu.

"On je, da te i na to podsjetim, bio tvoj mentor, tvoja muza, čovjek koji nije problem nego rješenje", rekao je Juričan predsjedniku SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je ironično podržao Bernardića kao budućeg premijera, jer uspješno "mažnjava" tuđe slogane.

"Ti mažnjavaš i ja to cijenim"

Tako je, tvrdi Juričan, 2010. godine SDP-ov slogan "Mi možemo bolje" 'maznuo' od J. F. Kennedya (We can do better iz 1960.) Potom je 2016. 'maznuo' slogan "Promjena u koju vjerujemo" od Obame (Change we can believe in, 2008.), a sada je, nakon američkih predsjednika, prešao na kompanije i od Nikea 'maznuo' slogan "Ispišite budućnost" (Write the future, 2010.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti mažnjavaš, i ja to cijenim, samo se tako i može postati premijer u ovoj zemlji! Mislim da zajedno možemo u koruptivnu parlamentarnu koaliciju: ti jazavče, rezač etiketa i ja", napisao je Juričan.

"Čekam da od mene preuzmeš bistu Milana Bandića i odneseš ju predsjedniku Milanoviću. Ako ti bista bude teška, pomoći će ti 'pajdo' Zvane Brumnić; ako ne bude, po običaju, previše zauzet kombinacijama s Jelenom Pavičić Vukičević. Usput ćeš moći i prošetati Pantovčak brdom i napokon pomaziti jelene i srne, budući da inauguraciji nisi mogao ni prismrditi", poručio je Bernardiću Juričan, potpisavši se kao "gradonačelnik svemira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo