nevjerojatno / Kakav lik! U selu kraj Vinkovaca pijan vozio bez dvije gume: Kaznili ga s 12 tisuća kuna i oduzimanjem vozačke

Image
Foto: PU vukovarsko-srijemska

Kako je vozač već osuđivan za iste ili slične prekršaje te je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uhićen je

5.5.2021.
12:35
PU vukovarsko-srijemska
VOYO logo

Novčanom kaznom od 12.000 kuna i oduzimanjem vozačke dozvole na tri mjeseca Općinski sud u Vinkovcima kaznio je pijanog vozača koji je vozio automobil bez dvije gume, odnosno na felgama.

"Po prethodnoj dojavi građanina koji se vozilom kretao iza vozača, policijski službenici su 3. svibnja u 13.09 sati u Vukovarskoj ulici u Mirkovcima zaustavili 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,23 g/kg upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, na kojem s desne strane na prednjem i stražnjem kotaču nije imao postavljene pneumatike, već se cestom kretao na naplatcima, a što je posebnim propisom (Pravilnikom o tehničkim pregledima vozila na cesti) kategorizirano kao opasan nedostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je vozač već osuđivan za iste ili slične prekršaje te je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uhićen je te uz naredbu smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a nakon čega je iniciran žurni prekršajni postupak, a vinkovački sud dan nakon incidenta, jučer, donio je ovu presudu", izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo