BLAGDANSKO RADNO VRIJEME / Kako rade trgovine na proslavu Oluje? City Center One i Kaufland jedini od većih lanaca bez promjene

Image
Foto: Ilustracija/Zeljko Lukunic/PIXSELL

Trgovački centar City Centar One, na svojim je službenim stranicama objavio da će sve njegove poslovnice na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti raditi regularno

4.8.2018.
16:53
Ilustracija/Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Većina SPAR trgovina će u nedjelju na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti raditi skraćeno, ali nekolicina poslovnica uopće neće raditi. Iz uprave kupce mole za razumijevanje te ih pozivaju da na službenim internetskim stranicama provjere radno vrijeme svoje najbliže trgovine.

Konzum je također najavio da će njegove trgovine u nedjelju raditi skraćeno. Njihove manje poslovnice radit će do 13 sati, dok će velike trgovine u turističkim mjestima raditi regularno, uglavnom cijeli dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lidl je svoje kupce obavijestio da će 5. kolovoza raditi do 14 sati, s iznimkom u onim poslovnicama koje se nalaze u turistički posjećenim mjestima, dok će Kaufland će normalno, do 20 sati.

Trgovački centar City Centar One, na svojim je službenim stranicama objavio da će sve njegove poslovnice na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti raditi regularno, uz iznimku pojedinih trgovina poput Hrvatske pošte i ERSTE banke koje su odlučile zatvoriti svoja vrata. Arena centar radi redovnim radnim vremenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet centar je na službenom Facebook profilu svoje kupce obavijestio da će u nedjelju raditi u punom radnom vremenu do 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo