KRATKI ODMOR / Kamp na Krku popularan je i u veljači: 'Sunce, more i mir, samo to nam treba'

Prva dva reda kućica uz more su puna

28.2.2021.
15:50
VOYO logo

Ni u godinama prije pandemije veljača nije vrijeme kada donosimo turističke priče, ali uvijek postoje iznimke. U Omišlju na otoku Krku bili smo u kampu koji ove zime po prvi put svoja vrata nije zatvarao. Vikendom ga pune gosti iz Zagreba koji bježe od teške godine, potresa, korone i stresa velegrada!

Kućice pune

Divota od života! Tako barem kažu oni koji su se ovog vikenda spustili na more.

„Sunce, more, mir, mir, samo to nam treba da se maknemo iz onog grada prepunog gužve, smoga, magle i ovdje miris smilja, borova, ne znam što bi još trebalo dodat?!“, kazala je Ljiljana Šipović iz Zagreba.

Prva dva reda kućica uz more su puna. Bilo bi i više gostiju, ali danas se na Krku raspuhala bura. Neki su zbog nje odustali od kratkog odmora, drugi kažu da će im dobro doći da ih razbistri.

„Stranica Internet im je bila prekrasna što nas je i privuklo, kućice su stvarno nove i prekrasne i eto ovo je samo zagrijavanje, vraćamo se za koji tjedan ponovno“, izjavila je Andrea Bezak iz Zagreba.

Kamp je, kažu gosti tik iza Krčkog mosta, od Zagreba ni sat i pol vožnje!

„Povoljno je i dobijemo stvarno puno toga, baš je lijepo, odlično, kamp je predobar ima puno sadržaja pogotovo za djecu“, rekla je Nina Šuprina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
izazovna vremena /

Detalje donosi Ivan Vrdoljak: Evo kako pad turizma u godini pandemije izgleda u brojkama

Image
izazovna vremena /

Detalje donosi Ivan Vrdoljak: Evo kako pad turizma u godini pandemije izgleda u brojkama

Listopada nezatvaranje

Čelnici kampa kažu kako je odluka o listopadskom nezatvaranju bila pun pogodak. Niže cijene, mobilne su kućice pretvorile u pravi zimski hit! Iz vikenda u vikend gostiju je sve više.

„Gastro paket, vikend paket, romantik paket tako da imamo odaziv na naše akcije, radovi su nam u tijeku za sezonu, radimo nekoliko kilometara šetnice po kampu, završavamo dodatni objekt na plaži, konobu, gdje i imali autohtona jela i još nekoliko sitnica koje mogu ostat iznenađenje za sezonu“, kazao je Luka Majcen, direktor kampa u Omišlju.

Gosti već pristižu i na parcele za kamp kućice. Slovenska obitelj spustila se na kratki odmor.

„Da iskoristimo lijepo vrijeme, prvi put smo u ovom kampu jer nam je blizu iz Slovenije, tako da je lijepo, odlično!“, izjavio je Aleš Fabjan iz Slovenije.

Rezervacije za sezonu u kampu su sramežljive, a bukiranja će očito biti u zadnji tren. Očekuju dobru sezonu, ali povratku na staro- gužvama kao prije korone, nadaju se tek za dvije do tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo