Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Smijehom do glasa

Kandidati znaju da su društvene mreže najbolji alat, ali brojke govore sve: Ovo je najpopularniji kandidat za gradonačelnika među mladima

Svojim komentarima,lajkovima i dijeljenjem, Hrvati su pokazali kome se najviše vole nasmijati i tko im je, u tom smislu, najinteresantniji

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL
P.H./ 12.5.2021. u 16:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Društvene mreže danas su od iznimne važnosti za komuniciranje političara kako bi pridobili što veći broj sljedbenika, pratitelja, potencijalnih glasača. Od iznimne važnosti na ovim lokalnim izborima je obratiti se upravo mladima koji sve češće, glavom bez obzira, bježe iz Hrvatske.

Kako, onda, pridobiti populaciju mlađu od 30 godina koja završava srednju školu, fakultet, nalazi prvi posao, kupuje prvu nekretninu a da sve to skupa ne ispadne, kako bi ti isti mladi rekli "cringe"? Kako nasmijati potencijalne glasače? To najbolje zna Enio Meštrović, zadarski kandidat koji je već godinama aktualna tema na YouTubeu sa svojim videouradcima. 

KUD Bleke i Konji na YouTubeubroji preko 41,6 tisuću pretplatnika, a njegovi videozapisi, odnosno videozapisi alter ega Ričarda, broje i preko 550 tisuća pregleda. Nasmijava Hrvate diljem zemlje, a i šire već skoro jedno cijelo desetljeće. Osim glumačkim talentom kojim oduševljava, Enio sa svojim biračima i potencijalnim glasačima pjeva karaoke u centru Zadra, lašti im cipele, gura kocku po stijeni poistovjećujući se sa Sizifom, peče janjetinu, nosi ribu, uključuje građane u svoja remek-djela na društvenim mrežama, predaje potpise za gradonačelnika u plastičnoj vrećici....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Aktivan je i na Facebooku, a njegova se lista zove Konji - nezavisna lista za grad Zadar. Jednom je prilikom rekao kako će, ukoliko stvarno dođe na mjesto gradonačelnika Zadra, taj grad učiniti vedrijim mjestom, te da će građanima omogućiti da izaberu - žele li da grad vodi Enio ili Ričard?

Upravo se čita

Image
pretužno

Užasne i šokantne vijesti od obitelji obožavane Ede iz serije 'Miriše na ljubav'

Enio, odnosno Ričard, je postao do te mjere popularan među mladima, ali i starijima, da njegove najljepnice s najpoznatijim izjavama možete koristiti na platformama za razgovor, poput WhatsAppa:

Image
Foto: Whatsapp
Image
Whatsapp

...A njegove česte izreke toliko su popularne da se mogu naći u svakodnevnom govoru brojnih Hrvata i Hrvatica. Zato mladi i ne sumnjaju kako će njihov miljenik ući u drugi krug izbora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
P.H./ 12.5.2021. u 16:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uklanjaju se kante

U centru Zagreba smeće će se iznositi od 20 - 22 sata ili ide kazna: 'Ako vas nema doma, pitajte susjeda'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba