materijalna šteta nije velika / Kao da ju je pogodila bomba! Dotrajala kuća urušila se u centru Šibenika. Dio je pao na slastičarnicu

Osim uplašenih gostiju, sve je prošlo bez većih problema

7.11.2021.
19:30
VOYO logo

U središtu Šibenika jutros se urušila kuća, a dijelovi su pali i oštetili ugostiteljski objekt.

U trenutku urušavanja, u kući u kojoj je nekad živio i pjevač Zdravko Škender, srećom nije bilo nikoga. 

"Čuli smo neke zvukove, uglavnom počelo je nešto padati, osvrnuli smo se oko sebe, gledamo - nije nam ništa jasno, padaju pijati, međutim kad smo vidili šta je, da se zaprašilo nešto, prošao sam kroz šank, kroz dio gdje ne ulaze gosti, zatekao sam da je neko kamenje palo, da je malo naciklo staklo, malo se razbilo", ispričao je Antonio Brajković,voditelj ugostiteljskog objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se odluka hoće li se ostatak urušene kuće potpuno ukloniti

Na sreću, materijalna šteta nije velika. Osim uplašenih gostiju, sve je prošlo bez većih problema. Vatrogasci su poziv za intervenciju dobili već u 10 ujutro.

"Došli smo tamo, izvršili smo detaljnu pretragu da vidimo ima li kakvih žrtava, fala Bogu nikgoa nismo našli, nije bilo žrtava, jedno je oštećenje bilo u ugostiteljskom objektu, taj dio zida smo uklonili", kazao je Ivan Cvitan, zapovjednik smjene JVP Šibenik

Gospođa Nada u urušenoj kući živjela je više od četiri godine. "Čim sam čula, došla sam odmah viditi, strašno me potreslo. Dok sam ja bila, bilo mi je super. Je, je, bivša kuća pjevača poznatog pjevača Zdravka Škendera. I bilo je sve ok. Međutim ovo me strašno potreslo i baš sam žalosna", kaže Nada Pirija, bivša stanarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Šibenik /

FOTO U samom centru grada srušio se dio kuće: Oštećen je jedan ugostiteljski objekt

Image
Šibenik /

FOTO U samom centru grada srušio se dio kuće: Oštećen je jedan ugostiteljski objekt

Vatrogasci su sa statičarima obišli sve dijelove kako bi utvrdili postoji li opasnost urušavanja za okolne stanare. Sporni dio ulice zatvoren je za promet, a još se čeka odluka hoće li se ostatak urušene kuće potpuno ukloniti.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo