Napokon ga uhvatili / Kao u akcijskoj komediji: Policija sedam dana bezuspješno lovila muškarca po bilogorskim šumama

Snimke bijega postale su totalni hit na društvenim mrežama, a mještani su bijesni

11.12.2020.
22:03
VOYO logo

Nakon sedam dana, bjelovarska policija uspjela je privesti vozača koji je u alkoholiziranom stanju vozeći stariji automobil uspio pobjeći čak i presretačima, a snimka bijega postala je hit na društvenim mrežama.

Riječ je o 52-ogodišnjem Nenadu Vukašinoviću koji je policiji dobro poznat - ponajviše zbog prometnih prekršaja. Proteklih tjedan dana bježao im je po poljima. Sve do danas. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao u nekoj akcijskoj komediji. Policijski presretači nasred ceste zablokirali automobil, ali čim su policajci iz njega izašli - čovjek je u starom neregistriranom automobilu - otišao bez problema. Snimio je to čitatelj 24sata.

I nije to bilo sve. Istog muškarca policija je sedam dana lovila po bilogorskim šumama, ali bezuspješno - što je razbjesnilo mještane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
bijeg bez uspjeha /

Filmska potjera: Policija lovila trojicu provalnika, pokušali pobjeći autom pa se ozlijedili

Image
bijeg bez uspjeha /

Filmska potjera: Policija lovila trojicu provalnika, pokušali pobjeći autom pa se ozlijedili

"Policija ko da ne zna svoj posao raditi, njima uspije jedan lazar pobjeći u staroj kanti. Oni komotno nek ostave ključeve od presretača i nek ne voze više. Kad on sa 300 konja ne može auto uhvatiti od 50 konja s autom koji se raspada - onda bolje nek daju ostavku kompletno svi koji voze", rekao je Mario iz Prgomelja.

Snimke bijega postale su totalni hit na društvenim mrežama, čak toliko da su građani policijske potjere snimali po poljima. Snimljen je i počinitelj. I to u šumi dok odmara od svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro što nitko nije stradao tu, po ulicama se tu vozili, dvije patrole ga prate, jure po poljima, sva sreća da nitko od djece nije pojurio na cestu. ne znaju ove terene gdje se n tu vozi. Oni su tu došli, a on je tu odrsato, oni ko da su s neba pali. Film jedan, film", poručio je Marko iz Prgomlja.

Da stvar bude gora, bjeguncu je vozačka dozvola oduzeta zbog zdravstvene nesposobnosti. Naime, u berbi kukuruza - izgubio je jednu šaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On ima samo dva prsta, a na jednoj ruci nema ništa.
Pa kako je vozio?
Pa s ta dva prsta", izjavio je Petar Žarković iz Prgomlja.

52-godišnji Nenad Vukašinović dobro je poznat policiji. Zovu ga još i Talijan. I ima više od 100 različitih prometnih prekršaja zbog čega je bio i u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šta je problem? Problem je što se osoba neće zaustaviti na znak policijski službenika, učestalo bježi, poznaje jako dobar teren, bira teren koji je u ovim vremenskim prilikama raskvašen i mokar i sa svojim vozilima lako pobjegne policijskim službenicima koji čuvaju svoje službenike i vozilo", rekao je Damir Milković, načelnik PP Bjelovar.

Cijela ova situacija nije bila ugodna ni prvim susjedima. Josipu je Vukašinović pogazio gotovo cijelu pšenicu dok je bježao od policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A šta ću, kad mu ne može policija, šta ću mu ja", poručio je Josip iz Prgomlja.

"Njega kad vidite na cesti i idete se s njim zaobilaziti - to vam je jednako lutriji da doijete eurojackpot. Ili budete prešli čitavi uz njega. On se ne makiva. A vječito je pijan", rekao je Mario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog vožnje bez vozačke dozvole - Vukašinović može dobiti od 10 do 20 tisuća kuna ili zatvor od 30 dana. Policija će podnijeti optužni prijedlog, a novcčanu kaznu odredit će sudac. 

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo